ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده : 250 گرم
نمک دریایی : 1 قاشق چای خوری
سرکه برنج : 1 فنجان
شکر سفید : 1/3 فنجان
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ترشی هویج خانگی؛ ساده و فوری
طرز تهیه ترشی زنجبیل
زنجبیل را به تکه های کوچک بریده و آنها را درون یک کاسه قرار دهید.
نمک دریا را روی زنجبیل ها بپاشید، به مدت 30 دقیقه مخلوط کنید تا رویه زنجبیل ها را کاملا بپوشاند. زنجبیل را به یک ظرف تمیز انتقال دهید.
در یک تابه، سرکه برنج و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود.
بعد از جوش آمدن مخلوط شکر و سرکه را بر روی قطعات ریشه زنجبیل درون شیشه مخصوص ترشی بریزید.
صبر کنید تا مخلوط کاملا خنک شود و سپس حداقل یک هفته در یخچال قرار دهید. شما خواهید دید که رنگ مایع ظرف چند دقیقه کمی صورتی خواهد شد. نگران نباشید چون این واکنش سرکه برنج است که این تغییر را ایجاد می کند. سرکه برنج فقط با کیفیت می تواند این کار را انجام دهد.
می توانید در ترشی زنجبیل کمی زعفران بریزید که در این صورت رنگ ترشی قرمز می شود.