مواد لازم
روغن..................... به قدر کافی
پیاز متوسط................ 3 تا 4 عدد
گوشت گوسفند با استخوان................ 750 گرم تا یک کیلو
سماق الک کرده..............2 تا 3 قاشق سوپخوری
مغز لیمو عمانی................ 1 تا 5/1 قاشق سوپخوری
ادویه ..............به قدر لازم
سیب زمینی....................... 3 تا 4 عدد
بیشتربخوانید:
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
فوت و فن پخت یک میگوی خوش طعم
فوت و فن پخت خورش هویج تبریزی
روشتهیه
گوشتها را به اندازه خورشتی خرد کرده و شسته و کنار بگذارید. پیاز را رنده یا خلال ریز نمایید در تابه مناسبی ریخته و سرخ کنید، سپس گوشتها را در آن بریزید تا با پیاز سرخ شود. بعد مخلوط گوشت و پیاز را در قابلمه (گمج) بریزید و1 تا 2 لیوان آب به آن اضافه کنید تا گوشت ها پخته شود. سماق را در یک کاسه حاوی مقداری آب که تا یک بند انگشت روی سماق را بگیرد حل کنیدو آب آن را در خورش بریزید. سپس مغز لیمو ش ما عمانی، نمک، فلفل و دارچین را در خورش بریزید و روی آتش ملایم بگذارید تا خورش به روغن بیفتد. سیب زمینی ها را حلقه حلقه بریده و جداگانه در تابه ای سرخ نمایید و در آخر روی گوشتها بچینید تا مغزپخت هم بشوند. خورش آماده است.