Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:55

31
فروردین
فوت و فن پخت خورش هویج تبریزی

فوت و فن پخت خورش هویج تبریزی

در گزارش زیر طرز تهیه خورش هویج تبریزی مجلسی را آموزش می‌دهیم. خورش هویج تبریزی‌ها از جمله غذا‌های سنتی و مجلسی استان آذربایجان شرقی است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی طبخ می‌شود.

 خورش هویج تبریزی‌ها از جمله غذا‌های سنتی و مجلسی استان آذربایجان شرقی است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی طبخ می‌شود. در گذشته این خورش به جای هویج با زردک طبخ می‌شد که شبیه هویج بود و شیرینی کمتری هم داشت.

زمان طبخ این خورش خوشمزه و اصیلی تبریزی کوتاه است و اگر فوت و فن این خورش ساده و سریع را بلد باشید طعم ملس آن هوش از سرتان می‌پراند.

مواد لازم برای ۶ نفر

گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم

هویج درشت: ۴ عدد خلالی خرد شده

آلو بخارا یا آلو خورشتی: ۸ عدد

پیاز درشت: ۱ عدد نگینی خرد شده

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و سرخ شوند. گوشت گوسفندی که به صورت خورشتی خرد شده را به پیاز‌ها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

به گوشت ادویه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته شود. حالا رب گوجه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. وقتی که رنگ رب باز شد و طعم خامی آن گرفته شود مقداری آب جوش به سبک سایر خورش‌ها اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز بپزد.

در این فاصله هویج‌ها را با رنده درشت رنده کنید و در کمی روغن روی حرارت ملایم گاز تفت دهید. وقتی کمی تفت خورد درب ظرف را بگذارید تا هویج‌ها کمی بپزند و نرم شوند.

سپس یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به هویج اضافه کنید. وقتی گوشت خورش پخت هویج‌های تفت داده شده را به همره آلو‌ها به خورش اضافه کنید و نمک خورش را هم اندازه کنید.

اجازه بدهید در این مرحله هم خورش روی شعله ملایم گاز جا افتاده و به روغن بیفتد.

منبع: مجله کوروش

برچسب ها: خورش هویج، خورش، خورش هویج تبریزی، طرز تهیه خورش هویج، خورش هویج با گوشت، خورش هویج با مرغ، خورش هویج تبریزی مجلسی تعداد بازديد: 769 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • جالب بود و تشکر .... ولی بخاطر صرفه جویی روغن و رژیمی شدن خورش . هویج ها رو با اب گوشتی که پخته و روغن و زردچوبه و یا مثلا سیر داره حالا اندازه یک لیوان هم بود با همون اب گوشت چرب هویج ها رو با اندازه بیست دقیقه تفت می دم تا حالت سرخ شدن پیدا می کنند بعد ب گوشت اضافه می شن . الو هم زرد باشه جالب تر خواهد بود . کمی فلفل تند هم می طلبه ...

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز