رازهای مزه دار کردن میگو
بیشتربخوانید:
1 - بهترین چاشنیهایی که میتوانند کنار میگو قرار بگیرند، سس سیر و سس سالسا هستند.
2 - برای کم کردن بوی میگو میتوانید قبل از تفت دادن، آن را به مدت 1 تا 3 دقیقه در آب و نمک بجوشانید و پس از خشک کردن میگوها، آنها را در زمان محدودی حرارت دهید.
3 - سعی کنید از روغنهای طعمدار مانند روغن کنجد و روغن زیتون برای تفت دادن میگو کمک بگیرید.
4 - بعد از پختن میگو میتوانید مقداری آبلیمو یا آب نارنج برای ایجاد طعم بهتر به آن اضافه کنید.
5 - سوخاری کردن میگو با استفاده از پودر سوخاری هم میتواند راه مناسبی برای جذابتر کردن طعم و ظاهر آن باشد.
6 - حرارت دادن بیش از اندازه میگو، باعث سفت شدن بافت آن میشود.
7 - تفت دادن میگو با کره، راه دیگری برای بهبود طعم آن است.
2 - برای کم کردن بوی میگو میتوانید قبل از تفت دادن، آن را به مدت 1 تا 3 دقیقه در آب و نمک بجوشانید و پس از خشک کردن میگوها، آنها را در زمان محدودی حرارت دهید.
3 - سعی کنید از روغنهای طعمدار مانند روغن کنجد و روغن زیتون برای تفت دادن میگو کمک بگیرید.
4 - بعد از پختن میگو میتوانید مقداری آبلیمو یا آب نارنج برای ایجاد طعم بهتر به آن اضافه کنید.
5 - سوخاری کردن میگو با استفاده از پودر سوخاری هم میتواند راه مناسبی برای جذابتر کردن طعم و ظاهر آن باشد.
6 - حرارت دادن بیش از اندازه میگو، باعث سفت شدن بافت آن میشود.
7 - تفت دادن میگو با کره، راه دیگری برای بهبود طعم آن است.
8 - جعفری، سبزی مناسبی برای تغییر عطر میگو محسوب میشود.
منبع : salamat.ir