Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:10

18
مرداد
حلقه‌های کدو با پنیر در فر

حلقه‌های کدو با پنیر در فر

پنیر را با شوید، گردو، بادام و فلفل قرمز ترکیه‌ای مخلوط کنید. نیمی از کدوها را در ظرف کوچک مناسب فر بچینید به طوری که روی هم را بپوشانند، روی آن‌ها روغن زیتون بریزید. مخلوط پنیر را روی کدوها بریزید

مواد لازم برای 6 نفر

پنیرکبابی، رنده‌شده.................... 200 گرم

شوید، خردشده................ 4 شاخه

پودر گردو.............. 3 قاشق سوپ‌خوری

پودر بادام تفت‌داده‌شده.............. 30 گرم

فلفل قرمز ترکیه‌ای.............. 1 قاشق سوپ‌خوری

کدوی بزرگ، نازک‌حلقه‌شده.............. 2 عدد

روغن زیتون ...............به مقدار لازم

گوجه‌فرنگی ‌خردشده................ 1 عدد

آرد سوخاری............... 4 قاشق سوپ‌خوری

سیاه‌دانه............... 2 قاشق سوپ‌خوری

 بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

طرز تهیه کوکوی قارچ

 

 

روش‌تهیه

پنیر را با شوید، گردو، بادام و فلفل قرمز ترکیه‌ای مخلوط کنید. نیمی از کدوها را در ظرف کوچک مناسب فر بچینید به طوری که روی هم را بپوشانند، روی آن‌ها روغن زیتون بریزید. مخلوط پنیر را روی کدوها بریزید، سپس گوجه‌فرنگی ریزشده را روی مخلوط پنیر بریزید، آرد سوخاری بپاشید و بقیه کدوها را بچینید، روغن زیتون ریخته و در آخر سیاه‌دانه بپاشید.

به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید و به صورت گرم سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کدو، غذای رژیمی، آرد سوخاری، پیش غذا، سیاه‌دانه، طرز تهیه کوکو، چیپس کدو تعداد بازديد: 118 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز