مواد لازم برای 6 نفر
پنیرکبابی، رندهشده.................... 200 گرم
شوید، خردشده................ 4 شاخه
پودر گردو.............. 3 قاشق سوپخوری
پودر بادام تفتدادهشده.............. 30 گرم
فلفل قرمز ترکیهای.............. 1 قاشق سوپخوری
کدوی بزرگ، نازکحلقهشده.............. 2 عدد
روغن زیتون ...............به مقدار لازم
گوجهفرنگی خردشده................ 1 عدد
آرد سوخاری............... 4 قاشق سوپخوری
سیاهدانه............... 2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی
طرز تهیه کوکوی قارچ
روشتهیه
پنیر را با شوید، گردو، بادام و فلفل قرمز ترکیهای مخلوط کنید. نیمی از کدوها را در ظرف کوچک مناسب فر بچینید به طوری که روی هم را بپوشانند، روی آنها روغن زیتون بریزید. مخلوط پنیر را روی کدوها بریزید، سپس گوجهفرنگی ریزشده را روی مخلوط پنیر بریزید، آرد سوخاری بپاشید و بقیه کدوها را بچینید، روغن زیتون ریخته و در آخر سیاهدانه بپاشید.
به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و به صورت گرم سرو نمایید.