Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:08

22
تیر
سیب‌زمینی شکم‌پر با قارچ

سیب‌زمینی شکم‌پر با قارچ

برای تهیه مواد داخلی، پیاز را با روغن تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید و نمک و فلفل بزنید و در آخر شوید و پنیر موتزارلا را افزوده و کنار بگذارید. سی بزمین یها را پوست کنده و در آب و نمک و بر گبو بپزید

مواد لازم

سیب زمینی................. 1 کیلوگرم

نمک................. 1 قاشق چای خوری

برگ بو................ 2 عدد

تخم مرغ.............. 1 عدد

آرد.................. 1 پیمانه

فلفل سیاه................1 قاشق چای خوری

روغن برای سرخ کردن....................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

 

 

مواد لازم برای داخل شکم‌پر :

پیاز نگینی خرد شده..................... 1 عدد

روغن مایع.................. 3 قاشق سوپ خوری

قارچ ریز خرد شده....................300 گرم

نمک و فلفل.................. به مقدار لازم

شوید خرد شده...................... 3 قاشق سوپ خوری

پنیر موتزارلای دالیا.................. یک سوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج + طرز تهیه

 

 

 

روش‌تهیه

برای تهیه مواد داخلی، پیاز را با روغن تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید و نمک و فلفل بزنید و در آخر شوید و پنیر موتزارلا را افزوده و کنار بگذارید. سی بزمین یها را پوست کنده و در آب و نمک و بر گبو بپزید، سپس آ بکش کرده و به صورت پوره درآورید و تخ ممرغ، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید تا به صورت خمیری درآید که بتوان با دست آن را شکل داد، سپس مقداری از آن برداشته و با دست باز کنید و از مواد داخلش بگذارید و رویش را بسته و دوباره کمی پهن کنید و در روغن سرخ نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سیب زمینی، آموزش آشپزی، برگ بو، فینگرفود، پنیر موتزارلا، طرز تهیه سیب زمینی شکم پر تعداد بازديد: 183 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز