Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:51

15
خرداد
کوکوی کدو سبز و پنیر

کوکوی کدو سبز و پنیر

کدو، شوید، تخم‌مرغ،‌ نمک، فلفل، سیر، آرد و پنیر را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه در تابة مناسبی به قطر 23 سانتیمتر 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا یک‌چهارم از مایه فراهم کرده

مواد لازم برای 10 – 8 نفر

کدو سبز رنده کرده............8 عدد متوسط

شوید خرد کرده.............2 دسته (100 گرم)

تخم‌مرغ همزده..............5 – 4 عدد

نمک و فلفل..............به میزان لازم

سیر له کرده...............2 حبه

آرد.................50 گرم

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا.................150 گرم

روغن     به میزان لازم

ماست چکیده................250 گرم

شوید خرد کرده اضافی................50 گرم

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده................5 عدد متوسط

 بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

طرز تهیه کوکوی قارچ

 

 

روش تهیه

کدو، شوید، تخم‌مرغ،‌ نمک، فلفل، سیر، آرد و پنیر را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه در تابة مناسبی به قطر 23 سانتیمتر 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا یک‌چهارم از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرکت دست به تمام نقاط تابه پخش کنید و روی حرارت ملایم آن را بپزید. سپس زیر و رو کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود. اینک کوکو را بر روی سطح مناسبی برگردانید. این کار را تکرار کنید تا 4 کوکو از کدو آماده شود. حالا ماست و سیر را مخلوط کنید. یکی از کوکو‌ها را در ظرف مناسبی بگذارید. روی سطح آن ماست و سیر بمالید و شوید بپاشید. سپس رویش حلقه‌های گوجه‌فرنگی بگذارید. مجددا کرپ دیگر را قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا آخرین کوکو، قدری بفشارید و یکساعت در یخچال بگذارید. اکنون آن را برای سرو کردن برش بزنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: گیاهخواری، کوکو، آموزش آشپزی، غذای رژیمی، طرز تهیه، طرز تهیه کوکو، غذای نونی، وگان تعداد بازديد: 184 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز