مواد لازم برای تهیه عصاره مرغ خانگی
اسکلت مرغ یا بالا و گردن: 1 کیلو
هویج: 2 عدد خرد شده
ساقه کرفس: 2 ساقه خرد شده
برگ بو: 3 عدد
رزماری: مقداری
نمک: مقداری
آب: 4 لیوان
بیشتر بخوانید:
سوپ گشنیز
سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف
طرز تهیه عصاره مرغ خانگی
اسکلت مرغ یا بال و گردن را خوب شسته و درون قابلمه بریزید.
4 لیوان آب را اضافه کرده و با هویج و ساقه کرفس خرد شده، برگ بو،رزماری و نمک بگذارید کامل بپزد. پختن را تا زمانی ادامه دهید تا گوشت مرغ کاملا از استخوان جدا شود.
بعد از پخت مواد را از درون قابلمه درون آبکش ریخته تا آب صاف آن جدا شود.
گوشت ها را کامل از استخوان جدا کرده و داخل آب مرغ بریزید.
عصاره مرغ شما آماده است.
می توانید درون یک ظرف بزرگ ریخته و برای یکی دو ساعت درون فریزر قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و سپس به قطعات کوچک تقسیم کنید.
بیشتر بخوانید:
سوپ سبزيجات و مرغ
سوپ جو و کلم