روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
مرغ بدون استخوان و بدون پوست : 250 گرم
نمک : به میزان لازم
پیاز قرمز خرد شده : یک پنجم پیمانه
کرفس خرد شده : یک پیمانه
هویج خرد شده : یک پیمانه
رزماری خرد شده : یک قاشق غذاخوری
آویشن خرد شده : یک قاشق غذاخوری
آب مرغ بدون نمک : چهار پیمانه
آرد : دو قاشق غذاخوری
لوبیا سبز خرد شده : یک پیمانه
فلفل سیاه تازه : نصف قاشق چای خوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه
طرز تهیه
شعله اجاق گاز را روی دمای متوسط قرار دهید و روغن را داخل یک تابه بزرگ (با دیواره بلند) بریزید و در آن بچرخانید تا همه قسمتهایش آغشته شود.
سپس مرغها را با یک چهارم قاشق غذاخوری نمک طعمدار کنید و آن را درون روغن بیندازید. گاهی آن ها را تکان دهید و پنج دقیقه فرصت بدهید تا خوب بپزد و به رنگ طلایی درآید.
سپس مرغها را از ظرف خارج کنید.
پیاز، کرفس، هویج، لوبیا سبز ، رزماری و آویشن را درون تابه بریزید تا برای هفت دقیقه با هم بپزد و سبزیجات ترد شود. سپس چهار فنجان آب مرغ اضافه کنید و شعله را کاهش دهید و بگذارید هشت دقیقه در آن حالت بماند.
در یک کاسه، یک فنجان از آب مرغ را با آرد مخلوط کنید و آن را با همزن هم بزنید سپس به آرامی مخلوط را به تابه اصلی اضافه کنید و پیوسته هم بزنید. مرغ را هم بیفزایید. اجازه دهید همه آن ها پنج دقیقه بپزد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی