Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 18:13

4
بهمن
طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

در گزارش زیر طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه را به شما آموزش می‌دهیم.

 
به گزارش ایران بانو، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه آشنا کنیم.

مواد لازم:

▪ مرغ............ متوسط یک عدد

▪ لپه............ یک فنجان سرخالی

▪ پیاز متوسط............... یک عدد

▪ مغز لیمو عمانی............... یک قاشق سوپخوری

▪آب گوجه فرنگی............... یک فنجان

▪ رب گوجه فرنگی............ یک قاشق سوپخوری

▪ سیب زمینی................. ۵ عدد

▪ نمک و فلفل ..............به مقدار لازم


 

 طرز تهیه:

مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.

پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.

مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.

در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید.

بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

برچسب ها: آبگوشت، آبگوشت مرغ تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز