مواد لازم:
▪ مرغ............ متوسط یک عدد
▪ لپه............ یک فنجان سرخالی
▪ پیاز متوسط............... یک عدد
▪ مغز لیمو عمانی............... یک قاشق سوپخوری
▪آب گوجه فرنگی............... یک فنجان
▪ رب گوجه فرنگی............ یک قاشق سوپخوری
▪ سیب زمینی................. ۵ عدد
▪ نمک و فلفل ..............به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.
مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید.
بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.