Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:23

17
آبان
طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی

طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی

لاهماجون، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است . در واقع این غذا مخفف کلمه «لحم عجین» به معنی غذای گوشت و خمیر بوده که به این اسم معروف شده است. در گزارش زیر طرز تهیه لاهماجون را به شما آموزش می‌دهیم.

 لاهماجون، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است . در واقع این غذا مخفف کلمه «لحم عجین» به معنی غذای گوشت و خمیر بوده که به این اسم معروف شده است. این غذای خوشمزه و عالی تقریباً شبیه به پیتزا در کشور خودمان طبخ می‌شود و طعم و عطر خاص و عالی دارد. معمولا خمیر آن را گرد و کوچک آماده کرده و با مواد گوشت چرخ کرده و انواع سبزیجات آن را طبخ می‌نمایند. شکل ظاهری این غذا نیز بسیار عالی بوده و طرفداران بسیاری دارد. در کشور ترکیه معمولا این غذا را به عنوان دسر و همراه با غذا‌های اصلی سرو می‌کنند. از این رو حتی می‌توانید این غذا را نیز در وعده شام طبخ کرده و به همراه خانواده آن را سرو کنید.

لاهماجون، پیتزای خوشمزه و معروف ترک را می‌توانید به راحتی در منزل تهیه و از طعم و عطر آن لذت ببرید. تفاوتی که این پیتزای ترک با پیتزا‌های معمول کشور ما دارد، مربوط به استفاده از پنیر پیتزا است. البته می‌توانبد با توجه به سلیقه غذایی خود، کمی از مواد آن را تغییر داده و برای ظاهر عالی آن و طعم بهتر از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید.


مواد لازم

آرد.................۲ لیوان

گوشت چرخ کرده................۲۵۰ گرم

خمیر مایع...............۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای.................۱ عدد

پیاز متوسط..............۱ عدد

سیر.................۲ حبه

گوجه فرنگی.................۲ عدد

شیر...............دو سوم لیوان

شکر.................۱ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی...................۱ قاشق غذاخوری

جعفری................۲ قاشق غذاخوری

آویشن..................۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع.............به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا..............به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا خمیر مایع، شیر و شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط نمایید.

۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس روغن مایع و نمک را نیز افزوده و مواد را خوب هم بزنید.

سپس آرد را مرحله مرحله اضافه و مواد را مخلوط کنید.

خمیر را ورز داده و گلوله کرده و با پارچه روی آن را بپوشانید و ۱ ساعت استراحت دهید.

گوشت چرخ کرده را به همراه کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید.

فلفل دلمه‌ای، پیاز، سیر‌ها و گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید.

سپس آویشن، پودر پاپریکا، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را نیز افزوده و مخلوط نمایید و حرارت را خاموش کنید.

بعد از آماده شدن خمیر، بر روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را صاف کنید.

خمیر را در قالب و یا سینی فر که چرب کرده اید بگذارید.

مواد گوشت را بر روی خمیر پخش کنید و کمی جعفری خرد شده را نیز بریزید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.

منبع: غذالند

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، لاهماجون، طرز تهیه لاهماجون، غذاهای ترکی تعداد بازديد: 366 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز