Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:45

11
فروردین
تاپناده

تاپناده

زیتون، گردو، ماهی و کیپر را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید. آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به حالت نرم و خمیری شکل در آید. حالا آرام آرام روغن زیتون را بیفزائید تا مایه لطیفی حاصل شود. سپس مایونز، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

زیتون سبز بدون هسته ................. 250 گرم

بادام پوست گرفته یا گردو................. 4 عدد

فیلة ماهی قزل‌آلای دودی................ 4 تکه

کیپر................. 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون.................. 120 گرم

سس مایونز...................  2 قاشق سوپخوری

نمک................ به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای.......................  یک‌چهارم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری

 

 

طرز تهیه

زیتون، گردو، ماهی و کیپر را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید. آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به حالت نرم و خمیری شکل در آید. حالا آرام آرام روغن زیتون را بیفزائید تا مایه لطیفی حاصل شود. سپس مایونز، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید رویش را بپوشانید و تا هنگام مصرف در یخچال نگهداری کنید.

یادآوری1: در صورت تمایل نان باگت را از طول برش‌های 2 سانتیمتر‌ بزنید و آن را تست کنید و از مواد فراهم کرده روی نانها در هنگام سرو قرار دهید.

یادآوری2: این ترکیب را می‌توانید با زیتون سیاه هم تهیه کنید و در صورت دلخواه سیر و آبلیموی تازه هم به آن بیفزائید.

بیشتربخوانید:

کیک زبرا + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: دسر، زیتون، ماهی قزل آلا، کیپر تعداد بازديد: 216 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز