تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
پیاز نگینی خرد کرده..................... 200 گرم
آب گوشت ..................1 لیتر
پورة گوجه فرنگی..................... 300 گرم
آب گوجه .................. 3 قاشق سوپخوری
هویج خرد کرده.................. 250 گرم
سیب زمینی خرد کرده................... 200 گرم
نمک و فلفل سیاه .....................به میزان لازم
فلفل قرمز ................... به میزان لازم
پاستای شکل دار.................. 300 گرم
نخود سبز............... 250 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه
طرز تهیه
پیاز را تف دهید تا سبک شود. آنگاه آب گوشت را اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش آید. سپس پورة گوجهفرنگی، آب گوجهفرنگی، هویج، سیبزمینی، نمک و فلفلها را بیفزائید تا سبزیجات بپزد. حالا پاستا و نخودفرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه سوپ بپزد و جا بیفتد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی