Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 12:52

4
اسفند
میرزا کدوی شمالی + طرز تهیه

میرزا کدوی شمالی + طرز تهیه

میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که بیشتر در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود و به علت درست شدن سریع و در دسترس بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارد.

برترین‌ها: میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که بیشتر در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود و به علت درست شدن سریع و در دسترس بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارد.

عوضِ میرزا قاسمی، میرزا کدوی شمالی بخورید!

مواد لازم:

كدو سبز: نیم كیلو

تخم مرغ: 2 عدد

سیر: يك بوته

روغن: به میزان لازم

زردچوبه: يك قاشق چای‌خوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

عوضِ میرزا قاسمی، میرزا کدوی شمالی بخورید!

طرز تهیه:

1. ابتدا كدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازكی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌كنیم. سیرها را پوست گرفته، با گوشت‌كوب آنها را كوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار كم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج كرده و درون ظرف می‌ریزیم.

2. تخم‌مرغ‌ ها را نیز جداگانه شكسته و پس از مخلوط كردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌كنیم.

3. درون باقیمانده روغن، كدوهای رنده شده را سرخ كرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد.(كدو نباید زیاد سرخ شود) در انتها سیر و تخم‌مرغ را همراه نمك، فلفل و زردچوبه به كدوها اضافه می‌كنیم.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش شامی گیلانی

 

 

نكات:

1) حواستان باشد سیر نباید زیاد سرخ شود، زیرا حرارت باعث تلخ شدن آن می‌شود.

2) برای آنكه سیرها هنگام سرخ شدن به هم نچسبند به آنها پس از له شدن كمی نمك بزنید.

3) این غذا گوشت ندارد ولی اگر مقداری گوشت بپزید و ریش ریش كرده و به آن اضافه كنید بسیار خوشمزه می‌شود.

بیشتر بخوانید:

شش انداز- زنجـان

 

 

برچسب ها: میرزا قاسمی، غذای شمالی، طرز تهیه میرزا قاسمی تعداد بازديد: 295 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز