برترینها: پای سیب زمینی پنیری یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه است. این غذا برای خانمهایی که وقت ندارند یا شاید حوصله آشپزی ندارند گزینه مناسبی است! البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.
مواد مورد نیاز:
- ۶ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده (در این دستور سیب زمینی قرمز استفاده شده است می توانید به جای آن سیب زمینی معمولی استفاده کنید.)
- ۲ عدد پیاز زرد خرد شده.
- ۲ قاشق غذاخوری خامه سنگین
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ۲۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
- آویشن تازه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورشت بامیه عربی
برنج سرخشده ( ویژه تایلند)
طرز تهیه:
1. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید. یک قابلمه آب را همراه با نمک بجوشانید. سپس سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا نرم شوند. (تقریبا ۸ دقیقه)
2. سپس آبکشی کنید و داخل ظرف بزرگی بریزید. خامه، کره، فلفل و نمک را اضافه کنید و له کنید تا کاملا نرم شود. سپس نصف پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. مواد را در ظرفی دیگر بریزید، باقیمانده پنیرها را روی آن بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
4. سپس سرو کنید.