Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:53

18
تیر
برنج سرخ‌شده ( ویژه تایلند)

برنج سرخ‌شده ( ویژه تایلند)

برنج را آبكش و دم كنيد. بعد فيله‌ي گوساله را قيمه‌اي خرد كنيد. آن‌گاه سير، پياز‌و موسير را همراه با فلفل دلمه‌اي‌ها،‌ پيازچه و قارچ، در روغن تفت دهيد. گوشت را نيز بيفزائيد و با هم تفت دهيد.

شهلا سيف‌پور:

 

مواد لازم براي 8 نفر

برنج............. 1 كيلوگرم

فيله‌ي گوساله ...............400 گرم

سير رنده كرده............ 3 حبه

پياز خردكرده............ 1 عدد

موسير رنده كرده............. 50 گرم

فلفل دلمه‌اي از هر رنگ ريز خردكرده ..............1 عدد

پيازچه‌ي خردكرده................. 100 گرم

قارچ خردكرده.......... 200 گرم

روغن مايع............. 150 ميلي‌ليتر

نخودفرنگي پخته............. 1 پيمانه

نمك، فلفل، نمك چيني و زنجفيل................ از هر كدام يك قاشق چايخوري

سويا سس..................... 1 قاشق سوپخوري

تخم‌مرغ.............. 5 عدد

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه چیکن تترازینی؛ غذای بی نظیر ایتالیایی

طرز تهیه جاجانگمیون

 

 

روش‌تهیه

برنج را آبكش و دم كنيد. بعد فيله‌ي گوساله را قيمه‌اي خرد كنيد. آن‌گاه سير، پياز‌و موسير را همراه با فلفل دلمه‌اي‌ها،‌ پيازچه و قارچ، در روغن تفت دهيد. گوشت را نيز بيفزائيد و با هم تفت دهيد. سپس نخود فرنگي، نمك، فلفل، نمك چيني، زنجفيل و سويا سس را اضافه كنيد. بعد تخم‌مرغ‌ها را با چنگال بزنيد، در روغن سرخ ‌كنيد و بعد خرد كنيد و با مواد مخلوط نمائيد. در پايان، برنج پخته را نيز در روغن تفت دهيد و همه‌ي مواد را به آن بيفزائيد و ميل كنيد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: برنج، آموزش آشپزی، غذاهای ملل، سویاسس، غذاهای تایلندی، برنج سرخ شده، برنج سرخ شده تایلندی، طرز تهیه برنج سرخ شده تعداد بازديد: 426 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز