شهلا سيفپور:
مواد لازم براي 8 نفر
برنج............. 1 كيلوگرم
فيلهي گوساله ...............400 گرم
سير رنده كرده............ 3 حبه
پياز خردكرده............ 1 عدد
موسير رنده كرده............. 50 گرم
فلفل دلمهاي از هر رنگ ريز خردكرده ..............1 عدد
پيازچهي خردكرده................. 100 گرم
قارچ خردكرده.......... 200 گرم
روغن مايع............. 150 ميليليتر
نخودفرنگي پخته............. 1 پيمانه
نمك، فلفل، نمك چيني و زنجفيل................ از هر كدام يك قاشق چايخوري
سويا سس..................... 1 قاشق سوپخوري
تخممرغ.............. 5 عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چیکن تترازینی؛ غذای بی نظیر ایتالیایی
طرز تهیه جاجانگمیون
طرز تهیه امورایس (کره ای)
روشتهیه
برنج را آبكش و دم كنيد. بعد فيلهي گوساله را قيمهاي خرد كنيد. آنگاه سير، پيازو موسير را همراه با فلفل دلمهايها، پيازچه و قارچ، در روغن تفت دهيد. گوشت را نيز بيفزائيد و با هم تفت دهيد. سپس نخود فرنگي، نمك، فلفل، نمك چيني، زنجفيل و سويا سس را اضافه كنيد. بعد تخممرغها را با چنگال بزنيد، در روغن سرخ كنيد و بعد خرد كنيد و با مواد مخلوط نمائيد. در پايان، برنج پخته را نيز در روغن تفت دهيد و همهي مواد را به آن بيفزائيد و ميل كنيد.