Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:34

19
تیر
طرز تهیه خورشت بامیه عربی

طرز تهیه خورشت بامیه عربی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورشت بامیه عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت بامیه عربی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

گوشت گوسفندی .................٣٠٠ گرم

بامیه................. ٢٠٠ گرم

تمر هندی .................١/٤ از یک بسته تمبر هندی

رب گوجه................ ١/٥ قاشق غذاخوری

سیر.................... ١ حبه

نمک فلفل زردچوبه و زیره ...............به میزان لازم

پیاز........... ١ عدد

 

بیشتر بخوانید:

انواع خورش بامیه + طرز تهیه

آموزش بلانچ کردن بامیه

ترشی بامیه به سبک خانگی + دستور تهیه

  طرز تهیه:

طبق روال همیشگی خورشت‌ها ابتدا پیاز هارا خرد کرده و بعد از سبک شدن بهش گوشت و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم تا گوشت با پیاز سرخ بشه و عطر ادویه‌ها بلند بشه بعد بهش رب گوجه اضافه کرده و بعد از سرخ شدن مقدار کمی آب میریزیم و اجازه میدیم که گوشت با شعله ملایم کاملا پخته بشه و بعد از اون بامیه‌ها را هم جدا سرخ می‌کنیم و می‌زاریم کنار بعد از پخت کامل گوشت که مقدار آب آن کم شده بهش بامیه‌های سرخ شده و آب تمر هندی که با آبجوش عصاره گیری شده به خورشت اضافه و نمک و سیر را هم اضافه میکنیم و میزاریم خورشت جا بیفته.

منبع:ashpazi_khebreha

برچسب ها: خورش، آموزش آشپزی، بامیه، خورش بامیه، طرز تهیه خورش بامیه، خورش بامیه عربی تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز