امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت بامیه عربی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی .................٣٠٠ گرم
بامیه................. ٢٠٠ گرم
تمر هندی .................١/٤ از یک بسته تمبر هندی
رب گوجه................ ١/٥ قاشق غذاخوری
سیر.................... ١ حبه
نمک فلفل زردچوبه و زیره ...............به میزان لازم
پیاز........... ١ عدد
بیشتر بخوانید:
انواع خورش بامیه + طرز تهیه
آموزش بلانچ کردن بامیه
ترشی بامیه به سبک خانگی + دستور تهیه
طرز تهیه:
طبق روال همیشگی خورشتها ابتدا پیاز هارا خرد کرده و بعد از سبک شدن بهش گوشت و ادویهها را اضافه میکنیم تا گوشت با پیاز سرخ بشه و عطر ادویهها بلند بشه بعد بهش رب گوجه اضافه کرده و بعد از سرخ شدن مقدار کمی آب میریزیم و اجازه میدیم که گوشت با شعله ملایم کاملا پخته بشه و بعد از اون بامیهها را هم جدا سرخ میکنیم و میزاریم کنار بعد از پخت کامل گوشت که مقدار آب آن کم شده بهش بامیههای سرخ شده و آب تمر هندی که با آبجوش عصاره گیری شده به خورشت اضافه و نمک و سیر را هم اضافه میکنیم و میزاریم خورشت جا بیفته.
منبع:ashpazi_khebreha