تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن زیتون................... به میزان لازم
پیاز خرد کرده................... 1 عدد درشت
گوشت مغز ران گوسفندی (خرد کرده) ............... یک کیلوونیم
نمک و فلفل..................... به میزان لازم
زردچوبه................یکدوم قاشق چایخوری
ترهفرنگی خرد کرده .................... 2 ساقه
کرفس خرد کرده...................2 ساقه
هویج خرد کرده.................. 2 عدد متوسط
شلغم (حبه قندی خرد کرده).................. 2 عدد درشت
بیشتر بخوانید:
نان کدو سبز
نان شیرینی خرمالو و كشمش
روش تهیه
در قابلمة مناسبی قدری روغن زیتون بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز را بیفزائید و قدری تفت دهید تا نرم و سبک شود. حالا گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه آب گرم به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. اینک تره فرنگی، کرفس، هویج و شلغم را در قدری روغن تفت دهید و به خوراک اضافه کنید تا پخته و جا افتاده شود. حالا خوراک را (باید کم آب باشد) برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.
بیشتر بخوانید:
کیک رژیمی با شیره انگور