تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کدو حلوائی(مکعبی خرد کرده) ........................600-700 گرم
سیبزمینی (مکعبی خرد کرده ) .........................300 گرم
برگ تازه اسفناج (خرد کرده) ..................150 گرم
پنیر فتا خرد کرده ............................ 200 گرم
پنیر چدار خرد کرده ..........................90 گرم
نمک و فلفل...........................به میزان لازم
تخممرغ همزده................... 8 عدد
روغن زیتون........................... 3 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خرد کرده .................. 1 عدد متوسط
بیشتربخوانید:
سوپ تره فرنگی + طرز تهیه
لقمههای براکلی، مرغ و سیبزمینی
طرز تهیه
کدو حلوائی را با یکسوم پیمانه آب بخارپز کنید. آنگاه سیبزمینی را با قدری آب و نمک به مدت 5-8 دقیقه بپزید. حالا در کاسة مناسبی کدو، سیبزمینی، اسفناج، پنیرها، نمک و فلفل را مخلوط کنید و تخممرغ را نیز بیفزائید و به آرامی هم بزنید. سپس ظرف مناسب چهارگوشی را به ابعاد 20×20 با کاغذ مومی چربکرده بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کنید. اینک مواد فراهم کرده را در آن بریزید. سپس پیاز را در باقیمانده روغن دو دقیقه تفت دهید و روی سطح مواد بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 30-45 دقیقه بپزید. تا سطح آن طلائی شود.