مواد لازم
کره............۵۰ گرم
خامه..........۵۰ گرم
تره فرنگی............۲ ساقه
آب مرغ...............۳ لیوان
زرده تخم مرغ............۲ عدد
آرد...........۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو.............۱ قاشق غذاخوری
نمک...........به مقدار لازم
فلفل...............به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ زرشک
فوت و فن خوشمزه شدن سوپ جو
سوپ سیبزمینی و عدس
مراحل پخت
ابتدا تره فرنگی را خرد کرده و با آب میپزیم. حدود ۱ ساعت زمان لازم است تا تره فرنگی خوب پخته شود.
سپس تره فرنگی را آبکش میکنیم.
کره را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار میدهیم تا آب شود.
سپس آرد را اضافه کرده و آن را کمی تفت میدهیم.
آب مرغ را آرام آرام داخل آرد میریزیم و مرتب هم میزنیم.
تره فرنگی پخته شده را به سوپ میافزاییم.
نمک، فلفل و آبلیمو را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم مواد خوب با هم پخته شوند.
زرده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و به آن خامه میزنیم و مجدد با هم مخلوط میکنیم.
در نهایت سوپ داغ را آرام آرام به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم.
سپس در ظرف مورد نظر سرو میکنیم.
منبع: غذالند