مواد لازم برای 2 نفر
سينه مرغ(بدون پوست و استخوان).....................1 عدد
ادويه..................به مقدار لازم
نمك، فلفل سياه........................به مقدار لازم
پياز ورقه يا خرد شده.....................1 عدد
مواد لازم براي تهيه سس:
پياز نگيني خرد شده...................1 عدد
سير پوره شده...................1 حبه
اسفناج خرد شده.....................2 پيمانه
مغز گردوي نيمه شده.........................دو سوم پيمانه
آرد سفيد.......................2 قاشق سوپخوري
ادويه غذا.................به مقدار لازم
آب مرغ.......................3 تا 4 پيمانه
نمك، فلفل........................به مقدار لازم
خامه.....................دوسوم پيمانه
سيبزميني متوسط.......................4 عدد
نمك، فلفل.........................به مقدار لازم
روغن زيتون.......................به مقدار لازم
زيره...................به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز پخت انواع ماهی با سبزی پلو شب عید+ فوت و فن مزهدار کردن ماهی
طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت
شویدپلو با نخودفرنگی + طرز تهیه
روشتهیه
سينه مرغ را با ادويه، نمك و فلفل مزهدار كرده و با پياز ورقه شده روي حرارت بسيار كم قرار دهيد تا آبمرغ و پياز خارج شده، بپزد. پياز را تفت دهيد تا نرم و براق شود. سپس سير و اسفناج را اضافه كرده تفت دهيد، گردو و آرد سفيد و ادويه را ريخته هم بزنيد سپس آبمرغ را اضافه كرده در ظرف را بگذاريد تا بپزد اواخر طبخ نمك و فلفل را اضافه كرده هم زده پس از 5 دقيقه خامه را ريخته مخلوط كنيد و از روي حرارت برداريد و با سينه مرغ كه برش زدهايد مخلوط كنيد. سيبزميني شستهشده را پوست بگيريد از طول به شكل فيله برش بزنيد (با پوست). فويل را روي سيني مورد نظر قرار دهيد و روي آن را چرب كنيد سيبزميني را روي آن گذاشته نمك و فلفل و روغن زيتون و زيره را روي آن بپاشيد و كاملاً زير و رو كنيد روي سيبزمينيها را با فويل پوشانده و در فر 350 درجه فارنهايت يا 180 درجة سانتيگراد بگذاريد تا بپزد. سپس از فر خارج كرده و با برنج و اسفناج سرو كنيد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی تاک پلو؛ غذای شاهرودی
طرز تهیهی زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس
نكته آشپزي:
خامه را اواخر طبخ اضافه هم زده و بلافاصله از روي حرارت برداريد تا از جوشيدن آن جلوگيري به عمل آيد.
در صورت دلخواه ميتوانيد ابتدا سينههاي مرغ را كمي تفت داده سپس در فر متوسط قرار داد تا بريان شود سپس با سس سرو كرد.
ادويه شامل فلفل بهار، تخم گشنيز، زيره و زردچوبه به صورت آسيابشده ميباشد.