Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:44

26
بهمن
طرز تهیه‌ی زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس

طرز تهیه‌ی زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس

یکی از آسون‌ترین انتخابا برای مهمونی‌ها همین زرشک پلو با مرغ هست که قبلا مدل مجلسیش رو مفصل توضیح دادم. گاهی وقتا اون مدل زرشک پلو با مرغ مجلسی خیلی تکراریه

یکی از آسون‌ترین انتخابا برای مهمونی‌ها همین زرشک پلو با مرغ هست که قبلا مدل مجلسی ش رو مفصل توضیح دادم. گاهی وقتا اون مدل زرشک پلو با مرغ مجلسی خیلی تکراریه و خوبه که تنوعی بهش بدیم و یکم ظاهر و طعمش رو عوض کنیم. این مدل زرشک پلویی رو که اینجا توضیح میدم هم مقدار مرغ کمتری استفاده میشه و هم روغن کمی لازم داره و هم اینکه برنجش هم دمی هست و لازم نیست حتما آبکش بشه.

زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس

مواد لازم

  • برنج ۲ پیمانه
  • زرشک و کشمش هر کدوم ۳ قاشق
  • محلول زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • ۱ عدد سینه مرغ خرد شده
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • هویج نصف یک عدد
  • برگ کرفس خرد شده ۳ قاشق
  • ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین و نمک و فلفل

زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس

طرز تهیه

۱. پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و در روغن کم بریزید و تفت بدید. هویج رنده شده رو هم بهش اضافه کنید.

۲. بعد از اینکه پیاز سبک شد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و تفت بدید.

۳. ادویه کاری و یکم دارچین رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشه. بعد در ماهیتابه رو بذارید و حرارت رو خیلی کم کنید و اجازه بدید مرغ آب بندازه و بپزه.

۴. بعد از ۲۰-۳۰ دقیقه در ماهیتابه رو بردارید و برگ کرفس خرد شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و باز در ظرف رو بذارید تا ۱۰ دقیقه‌ای بپزه. اگه آب مرغ خشک شده بود بهش در حد نصف لیوان آب جوش اضافه کنید.

۵. برای زرشک پلو هم من در تنبلانه‌ترین حالت ممکن پلو رو توی پلوپز پختم و بعد از اینکه آبش خشک شد از یه گوشه ش محلول زعفران ریختم و کشمش و زرشک شسته شده رو گوشه‌های قابلمه ریختم و درش رو بستم تا نرم بشن. اینطوری دیگه لازم نبود با کره یا روغن تفتشون بدم.

زرشک پلو دمی با مرغ و کرفسخوراک مرغ و کرفس


تفت دادن زرشک و کشمش

زرشک و کشمش رو میتونید از قبل خیس بدید و توی کره تفت بدید. ظاهر زیباتر و مجلسی تری به پلو میده. همچنین میتونید زعفران رو جداگونه با مقداری برنج مخلوط کنید و برای تزیین استفاده کنید.

زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس

طعم دار کردن مرغ

اگه مرغ رو از قبل با ادویه‌ها طعم دار کنید نتیجه خیلی خوشمزه‌تر خواهد بود. نکته مهم این غذا اینه که حتما با حرارت ملایم کار کنید که مرغ با آب خودش بپزه و نیاز نباشه بهش آب اضافه کنید.

 

منبع : وب سایت دونفره

برچسب ها: غذای ایرانی، مرغ مجلسی، زرشک پلو، زرشک پلو با مرغ مجلسی، زرشک پلو دمی، تزئین زرشک پلو، زرشک پلو با مرغ رستورانی تعداد بازديد: 862 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • تشکر از مطلب خوبتون . بند آخرشو کاملا معتقدم که گوشت ها و بخصوص گوشت های سفید را بعد از شستن اصلا نیازی ب اضافه کردن آب ندارند و همراه با شعله پخش کن روی حرارت بسیار کم خودشون آب پس میدن بخصوص اگر همراه با مخلفاتی مثل قارچ وو.. هم باشند ... خوشمزه خواهند شد . شعله پخش کن این خاصیت خوب رو داره که سر شعله های گاز همیشه تمیز می مانند .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز