احتمالاً در راه مسیر شهر مشهد، استان سمنان و رستورانهای بین راهی آن را دیده اید. به همین دلیل توصیه میکنیم که در این راه گذری حتما یکی از رستورانها را امتحان کرده و با صرف این غذای محلی و خاص شهر شاهرود خاطره و لذت سفرتان را دوچندان کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چیکن کرایی + غذای خوشمزه پاکستانی
طرز تهیهی شامی هویج؛ غذای خوشمزه اصفهانی
طرز تهیه کله جوش ؛ یک غذای خوشمزه قدیمی
طرز تهیه خورشت به و آلو اصفهان
دمپخت ماش؛ غذای محلی چهارمحال و بختیاری
این پلوی مخلوطی خوشمزه و لذیذ را حتما در منزل طبخ کنید و به همراه خانواده از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. وجود فیله مرغ، گرد غوره و زعفران طعم و عطر این غذا را خاص و منحصر به فرد خواهد کرد. پس خوب است که تنوعی به منوی هفتگی غذاهای منزل خود بدهید و این غذای خوشمزه و لذیذ سمنانی را درست کنید.
از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه استان سمنان میتوان به ته چین کشمش و لپه سمنان، کشک جوش، خورش ماشو، خورش سیب و آلبالو، خورش برگه زردآلو، خورش آلو سیاه و ته چین هویج اشاره کرد.
مواد لازم
- برنج: ۴ پیمانه
- برگ مو: ۴۰۰ گرم
- فیله مرغ: ۸ عدد
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- روغن: ۱ پیمانه
- گرد غوره: ۱ قاشق چایخوری
- پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری
- سس سویا: ۱ قاشق چایخوری
- زعفران: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
مراحل پخت
۱. ابتدا برنج را بشویید و به مدت ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید.
۲. پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه سس سویا، پودر خردل، زعفران، نمک و فلفل قرمز در ظرفی مخلوط کنید.
۳. فیلههای مرغ را به ظرف مواد اضافه کنید و کامل مواد را مخلوط کنید.
۴. درب ظرف را بپوشانید و ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
۵. در یک قابلمه مقداری آب پر کنید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
۶. برنج خیس شده را به آب جوش اضافه کنید.
۷. برگ مو را به اندازه مدنظر خرد کنید و بعد از ۲ دقیقه به قابلمه برنج اضافه کنید.
۸. بعد از چند دقیقه که برگ مو و برنج نرم شدند، مواد را آبکش کنید.
۹. سپس در قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مدنظر را بگذارید و برنج و برگ مو را در قابلمه بریزید.
۱۰. در لابه لای برنج و برگ مو نیز گرد غوره را اضافه کنید.
۱۱. به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا قابلمه برنج کامل دم بکشد.
۱۲. سپس فیلههای مرغ را از یخچال خارج و در یک ماهی تابه سرخ کنید.
۱۳. بعد از آماده شدن برنج، در دیس بکشید و فیلههای مرغ را در اطراف آن بچینید.
منبع : وب سایت غذالند