مواد لازم
روغن مايع.....................2 قاشق سوپخوري
كره..............1 قاشق سوپخوري
هويج رنده شده.................3 عدد
آرد.................2 قاشق سوپخوري
آبمرغ...................1 ليتر
نمك و فلفل.................به ميزان لازم
اسفناج خرد شده.....................يكدوم پيمانه
ليموترش...................1 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی
روشتهیه
روغن مايع و كره را با هم در قابلمهاي ريخته، هويج رندهشده را هم اضافه كرده، كمي هويج را تفت دهيد. سپس آرد را اضافه كرده، تفت دهيد بعد آب مرغ را اضافه كنيد. تا جوشيده و هويج بپزد نمك و فلفل آن را اندازه كرده، قبل از سرو اسفناج را اضافه كرده بعد از پخت حرارت را خاموش كنيد. آب ليمو را اضافه كرده، در ظرف سرو ريخته، سرو كنيد.