مواد لازم برای 6 نفر
ماهي تن................... 2 قوطي
فلفل دلمهاي خرد كرده......................... 1 عدد كوچك
كنسرو ذرت...................... سهچهارم پيمانه
سير له كرده.............................. 1 حبه
نمك و فلفل ..................به ميزان لازم
پنير موزارلای دالیا....................... 200 گرم
مواد لازم براي تهية خمير تارت:
آرد..................... 250 گرم
كرة سرد................. 130 گرم
زردة تخممرغ.................... 2 عدد
نمك .................به ميزان لازم
آب سرد........................ 2 تا 3 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
روشتهیه
قوطيهاي ماهي تن را 20 دقيقه بجوشانيد. آنگاه ماهي تن را در صافي بريزيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. حالا در ظرف مناسبي فلفل دلمهاي، ذرت، سير، نمك، فلفل و ماهي را مخلوط كنيد. سپس نيمي از پنير را با مواد فراهم كرده تركيب كنيد و در خمير تارت نيمپز شده بريزيد، سطح آن را صاف كنيد و رويش را با باقيمانده پنير بپوشانيد. اينك تارت را در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد به مدت تقريبي 15تا20 دقيقه بپزيد تا سطح تارت طلايي شود.
بیشتربخوانید:
دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن
روش تهية خمير تارت:
آرد، كرة خرد كرده، زرده و نمك را در كاسة دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد به صورت خرده نان شود. آنگاه آب را بيفزائيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود. حالا خمير آماده را 30 دقيقه در كيسة پلاستيكي در يخچال قرار دهيد. سپس روي سطح ميز كار قدري آرد بپاشيد و خمير را با وردنه به فرم ظرف تارت به ضخامت 4 تا 5 ميليمتر پهن كنيد. اكنون خمير را دور وردنه بپيچيد و در ظرف تارت پهن كنيد و با دست فرم ظرف را به آن بدهيد، خمیر رايكساعت در يخچال قرار دهيد. سپس در كف خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد و در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد 15تا20 دقيقه بپزيد.