Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:45

24
تیر
دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن

دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن

در گزارش زیر دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی ،امروز قصد داریم دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

خمیر تارت............ ۱۵۰ گرم

تخم مرغ.............. ۴ عدد

پنیر چدار................... ۱ پیمانه

ژامبون یا بیکن.................. ۱۰۰ گرم

کره.............. ۵۰ گرم

نمک و فلفل................... به میزان دلخواه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر

 

 

 

طرز تهیه

۱- فر را روشن و در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر تارت را روی یک سینی مخصوص فر پهن کنید و به مدت ۸- ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

۲- خمیر را از فر در بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود. پس از ۵ دقیقه روی سطح خمیر به وسیله یک برس کره آب شده را پخش کنید.

۳- تخم مرغ‌ها را روی خمیر تارت بشکنید و ژامبون یا بیکن خرد شده را روی آن بچینید و نمک، فلفل و پنیر چدار روی آن بپاشید.

۴- دمای فر را به ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و تارت را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ‌ها کاملا بپزند و پنیر‌ها آب شوند.

۵- تارت را از فر در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

 

برچسب ها: پنیر پارمسان تعداد بازديد: 289 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز