به گزارش شبکه آشپزی ،امروز قصد داریم دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
خمیر تارت............ ۱۵۰ گرم
تخم مرغ.............. ۴ عدد
پنیر چدار................... ۱ پیمانه
ژامبون یا بیکن.................. ۱۰۰ گرم
کره.............. ۵۰ گرم
نمک و فلفل................... به میزان دلخواه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
طرز تهیه
۱- فر را روشن و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. خمیر تارت را روی یک سینی مخصوص فر پهن کنید و به مدت ۸- ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
۲- خمیر را از فر در بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود. پس از ۵ دقیقه روی سطح خمیر به وسیله یک برس کره آب شده را پخش کنید.
۳- تخم مرغها را روی خمیر تارت بشکنید و ژامبون یا بیکن خرد شده را روی آن بچینید و نمک، فلفل و پنیر چدار روی آن بپاشید.
۴- دمای فر را به ۱۷۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید و تارت را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغها کاملا بپزند و پنیرها آب شوند.
۵- تارت را از فر در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.