Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:13

7
آبان
مرغ بریان با سس هلو(اروپا)

مرغ بریان با سس هلو(اروپا)

ابتدا مرغ پاک کرده ی قطعه شده را شسته و در صافی قرار دهید. مواد سس مزه ی مرغ را با هم مخلوط کنید. سینی لبه دار یا ظرف مخصوص داخل فر را چرب کرده کنار بگذارید. فر را با 375 درجه ی فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

مواد لازم

سینه ی مرغ.....................یک‌دوم عدد(همراه با بازو و بال)

 

مواد مرینت مرغ(مزه)

رب گوجه فرنگی............................. یک قاشق چایخوری

محلول زعفران.......................یک دوم قاشق چایخوری

زردچوبه نمک و فلفل  و ادویه ی مورد نظر........................2 قاشق چایخوری

آب...................تا یک چهارم پیمانه

هلوی گوشتی نارنجی رنگ.......................2 تا 3 عدد

آب پرتقال...................125 میلی لیتر

عرق بهارنارنج یا نکتار هلو.......................2 قاشق سوپخوری

آرد ذرت...........................یک قاشق چایخوری

آب...................2 قاشق چایخوری

موستارد دیژون.........................یک و یک دوم قاشق چایخوری

تزیین گوجه فرنگی گیلاسی................5 عدد

جعفری.....................2 شاخه

بیشتربخوانید:

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا مرغ پاک کرده ی قطعه شده را شسته و در صافی قرار دهید. مواد سس مزه ی مرغ را با هم مخلوط کنید. سینی لبه دار یا ظرف مخصوص داخل فر را چرب کرده کنار بگذارید. فر را با 375 درجه ی فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.

سس حاصله ی فوق را به تمام سطح مرغ بمالید و مرغ را داخل ظرف گذاشته و ظرف را برای یک ساعت و یا تا زمانی که پخته و بریان شود داخل فر گرم شده و در طبقه وسط قرار دهید.

طرز تهیه سس روی مرغ بریان:

هلوهای شسته شده را برای 30 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید سپس آن ها را خارج کرده و بلافاصله داخل آب یخ بگذارید و بعد از آب یخ بیرون آورده، آن‌ها را نصف کرده و پوست و هسته‌ی آن را خارج کنید، یک عدد از هلوها را برای تزیین کنار گذاشته و یک عدد آن را برای سس همراه غذا در نظر گرفته و یک عدد دیگر را خرد کرده داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید سپس آب پرتقال، عرق بهارنارنج یا نکتار هلو را اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا به صورت پوره درآید. سینه ی مرغ بریان را از فر خارج کرده و سس به دست آمده را به روی مرغ بریزید و مجدداً ظرف حاوی مرغ را به داخل فر برگردانده و با همان حرارت برای 15 دقیقه‌ي ديگر ادامه‌ي طبخ دهید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

طرز تهیه سس هلو:

یک عدد هلوی پوست کنده‌ی کنار گذاشته شده را به صورت پوره درآورید و در ظرف كوچك مناسبي بريزيد، آرد ذرت را با آب مخلوط کرده و به پوره‌ي هلو اضافه كنيد و محتویات داخل ظرف مرغ بریان را هم به مواد فوق بيافزاييد و سپس ظرف را روی حرارت کم قرار داده و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ و مناسبی به دست آید سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و موستارد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. مرغ را به ظرف سرو منتقل کرده، با هلو، سس هلو، گوجه فرنگی گیلاسی و جعفری آن را تزیین کرده و سپس سرو نمایید.

نکته:

در صورت تمایل می توانید زردآلو یا آلو سیاه را جایگزین ميوه‌ي هلو کنید و سس زردآلو یا سس آلو سیاه را تهیه کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، مرغ بریان، مرغ شکم پر، غذای مجلسی تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز