Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:09

29
مهر
سوپ کرفس

سوپ کرفس

ساقه‌های کرفس را به عرض نیم سانتی‌متر به صورت ورقه برش بزنید. پیازها را نیز به قطعات 1 سانتی‌متری مکعب برش بزنید. قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید,کمی که گرم شد، کره و روغن را به آن افزوده و اجازه دهید تا کره ذوب شده و روغن داغ گردد.

مواد لازم برای 6 نفر

ساقه کرفس......................500 گرم

پیاز...................170 گرم

کره و روغن گیاهی..........................جمعاً 100 گرم

نمک و فلفل سیاه...........................به میزان لازم

استاک مرغ.....................یک‌ونیم لیتر

نشاسته ذرت..................1 قاشق سوپخوری

لیموترش تازه..................... 1 عدد

جعفری ساطوری شده...................2 تا 3 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

سوپ براکلی

 

 

روش‌تهیه

ساقه‌های کرفس را به عرض نیم سانتی‌متر به صورت ورقه برش بزنید. پیازها را نیز به قطعات 1 سانتی‌متری مکعب برش بزنید. قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید,کمی که گرم شد، کره و روغن را به آن افزوده و اجازه دهید تا کره ذوب شده و روغن داغ گردد. قطعات کرفس و پیاز را داخل آن ریخته و ضمن هم زدن اجازه دهید تا سبزیجات کمی تفت خورده و نرم شده و رنگ کرفس ها براق شود. پس از کمی تفت دادن، به آن نمک و فلفل سیاه بیافزایید.

استاک مرغ را ضمن هم زدن به محتویات ظرف افزوده و اجازه دهید به نقطه جوش برسد، سپس حرارت را متوسط کرده اجازه دهید تا کرفس‌ها نیم‌پز شوند. نشاسته ذرت را با دو سوم پیمانه آب یا استاک مرغ سرد حل کرده و پس از نیم‌پز شدن کرفس، به مواد قبلی بیافزایید و اجازه دهید سوپ به پخت کامل برسد و غلیظ شود.

در انتهای پخت و قبل از سرو، آبلیمو و جعفری ساطوری شده را به ظرف افزوده، مزه آن را چشیده و در صورت نیاز نمک و فلفل آن را اندازه کرده و سوپ را سرو نمائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، آموزش آشپزی، سوپ کرفس، طرز تهیه سوپ کرفس تعداد بازديد: 322 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز