مواد لازم
بلغور مخصوص کوفته ........................1 پیمانه
آرد سمولینا ................یکدوم پیمانه
تخممرغ.....................1 عدد
رب گوجهفرنگی....................1 قاشق سوپخوری
نمک، نعناع و فلفل قرمز ترکیهای.................. به مقدار دلخواه
تخممرغ برای غلتاندن کوفتهها.....................2 عدد
روغن مایع برای سرخکردن................. 1 پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان
مواد برای تزیین روی کوفتهها
گوشت چرخکرده .......................200 گرم
پیاز، ریز خردشده .................1 عدد
نمک، فلفل و پولبیبر...................... به مقدار دلخواه
جعفری ریزشده..................... 3-4 شاخه
مواد میانی
ماست چکیده.................. 200 گرم
سیر لهشده.................. 1 حبه
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
روشتهیه
ابتدا بلغور را با کمی آب بپزید، سپس به آن آرد سمولینا اضافه کنید و بعد تخممرغ، رب گوجه، نمک و ادویهها را افزوده و ورز دهید، پس از ورزدادن نیم ساعت استراحت دهید.
برای تهیه مواد تزیین روی کوفتهها، گوشت را تفت دهید، پس از این که رنگ آن تغییر کرد پیاز را افزوده و مجدداً تفت دهید، در آخر با نمک و ادویهها طعمدار کرده و از روی حرارت بردارید، جعفری را اضافه کرده و مخلوط کنید. از مخلوط بلغور گلولههایی به اندازه لیمو جدا کرده و با دست گرد کنید و ابتدا در تخممرغ غلتانده و سپس در روغن داغ سرخ نمایید، سپس با دستمال آشپزخانه روغن اضافی آنها را گرفته و کنار بگذرید. ماست و سیر را در ظرفی مخلوط کنید. نیمی از کوفتههای سرخشده را در ظرف سرو بچینید، روی کوفتهها به اندازه یک قاشق سوپخوری از مخلوط ماست و سیر بگذارید، با نیم دیگر روی کوفتهها را بپوشانید، سپس با مخلوط گوشت چرخکرده و جعفری کوفتهها را تزیین کرده و سرو نمایید.