Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:14

19
شهریور
چیکن بُوربن

چیکن بُوربن

سیر را به همراه کره و روغن تفت دهید. آن‌گاه سینه مرغ را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. سپس نمک، فلفل، شکر و زنجفیل را بیفزائید. حالا سس کچاپ، سس سویا و سرکه را اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

سیر له کرده..................... 2 حبه

کره و روغن................... به میزان لازم

سینه مرغ خرد‌کرده.................. 1 عدد

نمک و فلفل............... به میزان لازم

شکر قهوه‌ای............ 1 قاشق سوپخوری

زنجفیل تازه ..................یک‌ونیم قاشق چایخوری

سس کچاپ................ 1 قاشق سوپخوری

سس سویا................ 1 قاشق سوپخوری

سرکه سیب................ 1 قاشق سوپخوری

آب سیب سبز............ 1 پیمانه

 بیشتربخوانید:

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

 

 

روش تهیه

سیر را به همراه کره و روغن تفت دهید. آن‌گاه سینه مرغ را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. سپس نمک، فلفل، شکر و زنجفیل را بیفزائید. حالا سس کچاپ، سس سویا و سرکه را اضافه کنید. اینک آب سیب را افزوده و حرارت را کم کنید تا بپزد. سپس خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سبزیجات بخارپز، زیتون و گوجه‌ گیلاسی آن را بیارائید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو

 

برچسب ها: طرز تهیه تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز