Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:36

27
مرداد
چیکن کشیو + طرز تهیه

چیکن کشیو + طرز تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه یک نوع غذای برزیلی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایرنا ، امروز قصد داریم طرز تهیه  چیکن کشیو را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای تهیه 

پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد

مرغ پخته و خرد شده: ۴۰۰ گرم

سیر: ۳ حبه

جعفری: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

پنیر پراتو رنده شده: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

پودر سوخاری پانکو: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

خمیر مخصوص

 

 بیشتربخوانید:

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

 


مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر کوکسینا:

کره: ۳۰ گرم

قرص عصاره مرغ: ۱ عدد

آب: ۱/۴ پیمانه

شیر: نیم لیتر

آرد الک شده: ۲۷۰ گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

 

 

 

طرز تهیه و دستور پخت خمیر کشیو:

۱. ابتدا کره، قرص عصاره مرغ، آب و شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شده وکره ذوب شود و همچنین قرص عصاره مرغ در مواد حل شود. سپس تمام آرد را اضافه نموده و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را کناری گذاشته تا خنک شود.

۲. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبگ شده و شفاف شود. سیر خرد شده را به همراه مرغ پخته و خرد شده، نمک و فلفل قرمز به پیاز افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملا مزه دار شوند. سپس حرارت را خاموش نموده و اجازه دهید کمی خنک شوند. پنیر و جعفری را به مخلوط مرغ اضافه نموده و با یکدیگر ترکیب نمایید. گلوله‌هایی از خمیر برداشته داخل دست باز کنید. از مخلوط مرغ و پنیر داخل آن قرار داده خمیر را بسته و شکلی مخروطی به آن دهید. در ظرف مناسبی تخم مرغ‌ها را بزنید تا یکدست شوند سپس کوکسینا‌های آماده را درون تخم مرغ قرار داده و سپس در پودر پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو

 

 

برچسب ها: طرز تهیه تعداد بازديد: 200 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز