تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
فیله ماهی تیلاپیا .................2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه........... به میزان لازم
پياز ریز خرد کرده............. ١ عدد متوسط
روغن به میزان لازم
سبزی (گشنیز، شوید و شنبلیله) ریز خرد کرده ............... 100 گرم
عصاره تمبرهندى........... ٢ قاشق سوپخوری
برنج آبکش کرده...........1 پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف
روش تهیه
فيلة ماهى را با نمك، فلفل و زردچوبه مزهدار کنید و در فر گريل كنيد. آنگاه پياز را در اندکی روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.
سپس سبزی، نمك، فلفل و عصاره تمبر هندى را بيفزاييد و فیلهها را در خورش بگذارید تا طعم و مزه آن را به خود بگیرد. بعد از حدود 15-20 دقیقه فیلهها را از خورش خارج کنید و کنار بگذارید و خورش را لابلای پلو بریزید و آن را دم بگذارید. اینک پلو را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و فیلهها را رویش قرار دهید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکو تن ماهی