Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:34

28
مرداد
چلو‌ماهی بوشهری

چلو‌ماهی بوشهری

فيلة ماهى‌ را با نمك، فلفل و زردچوبه مزه‌دار کنید و در فر گريل كنيد. آن‌گاه پياز را در اندکی روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

فیله ماهی تیلاپیا .................2 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه........... به میزان لازم

پياز  ریز خرد کرده.............  ١ عدد متوسط

روغن به میزان لازم

سبزی (گشنیز، شوید و شنبلیله) ریز خرد کرده ............... 100 گرم

عصاره تمبرهندى........... ٢ قاشق سوپخوری

برنج آبکش کرده...........1 پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف

 

 

روش تهیه

فيلة ماهى‌ را با نمك، فلفل و زردچوبه مزه‌دار کنید  و در فر گريل كنيد. آن‌گاه پياز را در اندکی روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.

سپس سبزی‌، نمك، فلفل و عصاره تمبر هندى را بيفزاييد و فیله‌ها را در خورش بگذارید تا طعم و مزه آن را به خود بگیرد. بعد از حدود 15-20 دقیقه فیله‌ها را از خورش خارج کنید و کنار بگذارید و خورش را لابلای پلو بریزید و آن را دم بگذارید. اینک پلو را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و فیله‌ها را رویش قرار دهید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو تن ماهی

 

 

برچسب ها: ماهی، طرز تهیه تعداد بازديد: 313 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز