Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:29

19
مرداد
کوفته فسنجان

کوفته  فسنجان

گوشت را به همراه تخم‌مرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب ورز دهید. نیمی از نعنا خشک و 1 قاشق سوپخوری از رب انار را نیز به مواد بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود. آن‌گاه مواد را به مدت تقریبی30 دقیقه در یخچال استراحت

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

گوشت چرخکرده ................. 250 گرم

تخم مرغ ............... 1 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه  ................  به میزان لازم

پیاز رنده کرده و آب گرفته   ................1 عدد متوسط

آرد نخودچی .................. 2 قاشق سوپخوری

نعنا خشک .................  1 قاشق سوپخوری

رب انار ...................  4 قاشق سوپخوری

پیاز داغ..................  2 قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب کرده..................   50 گرم

آب................   3 پیمانه

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

 

روش تهیه

گوشت را به همراه تخم‌مرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب  ورز دهید. نیمی از نعنا خشک و 1 قاشق سوپخوری  از رب انار را نیز به مواد بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود. آن‌گاه مواد را به مدت تقریبی30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. در این فاصله پیازداغ را در ظرف مناسبی بریزید. فلفل و زردچوبه را بیفزائید و اندکی تفت دهید. سپس پودر گردو و باقیماندۀ نعنا و رب انار را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و اجازه دهید تا سس به جوش آید. اکنون هر بار از مواد فراهم کرده به اندازة یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید  و آنها را در سس بیندازید و به مدت تقریبی 40-50 دقیقه صبر کنید تا سس جا بیفتد و کوفته بپزد.

یادآوری: در صورتی‌که رب انار غلیظ بود در میزان مصرف دقت کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

برچسب ها: غذای سنتی، کوفته، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز