Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:58

11
مرداد
کوفته ترکی+ طرز تهیه

کوفته ترکی+ طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه کوفته ترکی را به شما آموزش می دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  کوفته ترکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۵۰۰گرم............... گوشت چرخ کرده کم چربی

۱.............. پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده

۱ قاشق غذاخوری .................نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری

۱.................. تخم مرغ

۲............... حبه سیر رنده شده

۲_۳قاشق غذاخوری................ جعفری خرد شده

فلفل سیاه، زیره، نمک............ به مقدار لازم

روغن زیتون یا کره ..........برای سرخ کردنی

 

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته می‌تونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید) همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد‌تر میشه. اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند، قبل از اینکه سرخ کنید از یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه، سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید. سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید.

منبع:ghazakadeh

برچسب ها: کوفته، آموزش آشپزی، دلیل وا رفتن کوفته، کوفته ترکی، طرز تهیه کوفته ترکی تعداد بازديد: 378 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز