امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوفته ترکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۵۰۰گرم............... گوشت چرخ کرده کم چربی
۱.............. پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده
۱ قاشق غذاخوری .................نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری
۱.................. تخم مرغ
۲............... حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری................ جعفری خرد شده
فلفل سیاه، زیره، نمک............ به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره ..........برای سرخ کردنی
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید) همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و تردتر میشه. اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند، قبل از اینکه سرخ کنید از یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه، سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید. سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید.
منبع:ghazakadeh