امروز تصمیم داریم شما را با یک نوع روش متفاوت تهیهی یک نوع کوفته با سس مخصوص آن آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این کوفتهی لذیذ، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۶۰۰ گرم
پیاز رنده شده: یک عدد
سیر له شده: ۴ حبه
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
آرد: نصف پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
تخم مرغ زده شده: دو عدد
پنیر چدار: به میزان لازم (به صورت نوارهای طولی به اندازهی یک بند انگشت، بریده شود)
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوکوی به
طرز تهیهی شامی هویج؛ غذای خوشمزه اصفهانی
راز وا نرفتن کوفته تبریزی
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر را به همراه جعفری، نمک و فلفل، ادویه و پودر پاپریکا در ظرفی ریخته و مواد را خوب ورز میدهیم.
از مواد گلولهی کوچکی برداشته و پس از کمی ورز دادن آنها را به شکل یک سوسیس کوچک درمیآوریم. در میان هر کدام از کوفتهها یک عدد پنیر چدار طولی بریده شده قرار داده و آنها را شکل میدهیم.
کوفتههای آماده شده را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در پایان در آرد سوخاری میغلتانیم. این کار را دو بار تکرار میکنیم.
کوفتههای آماده را در روغن داغ و فراوان، سرخ میکنیم.
مواد لازم برای سس کوفته:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
سیر له شده: سه حبه
سبزی معطر تازه یا خشک: یک قاشق چایخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
پودر اوریگانو: یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی میکس شده: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن زیتون را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. سیر را به همراه مواد خشک، کمی تفت میدهیم. در پایان گوجه فرنگی میکس شده را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا سس ما، به غلظت دلخواه برسد.
کوفتههای آماده شده را با این سس، سرو میکنیم.
منبع: تابناک باتو