Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 02:50

19
تیر
طرز تهیه درنجوش؛ غذای ابرکوهی

طرز تهیه درنجوش؛ غذای ابرکوهی

در مطلب زیر طرز تهیه درنجوش؛ غذای ابرکوهی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش تبیان ، امروز قصد داریم طرز تهیه درنجوش؛ غذای ابرکوهی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

درنجوش غذای فراموش‌شده‌ی شهرستان ابرکوه (ابرقو) است که در زمان قدیم، بیشتر برای پذیرایی از میهمانان در مجالس عزاداری و جشن‌های عروسی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

بیشتربخوانید:

 

مواد لازم:

پیاز: ۱ عدد متوسط

بادمجان: ۴ تا ۵ عدد متوسط

سیر: ۱ تا ۲ عدد متوسط

برنج: ۱ پیمانه

لپه: نصف پیمانه

کشک ساییده: ۲ پیمانه

گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم

گردو خردشده: ۲ پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

سبزیجات معطر (نعناع خشک، ترخون یا ریحان خشک): به میزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه فلافل آبادانی تند و خوشمزه به روش رستورانی

 

 

روش تهیه:

۱- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگش طلایی شود.

۲- گوشت را داخل پیاز می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. سپس به آن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد.

۳- داخل یک ظرف دیگر، لپه‌ها را با کمی نمک می‌گذاریم بپزد و وقتی نیم‌پز شد، برنج را هم به آن اضافه می‌کنیم.

۴- بادمجان‌ها را سرخ کرده و با سیر و پیاز سرخ‌شده مخلوط می‌کنیم و می‌کوبیم تا کاملاً له شود.

۵- لپه و برنج را که خوب پخته شدند، اضافه می‌کنیم و مجدداً با گوشت‌کوب آن‌ها را می‌کوبیم.

۶- زمانی که گوشت کاملاً پخت، آن را له کرده و به مواد دیگر اضافه می‌کنیم.

۷- حالا مخلوطی از این مواد که یک‌دست شده را روی گاز می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم تا ته نگیرد و در حین هم زدن، به آن کشک را هم اضافه می‌کنیم.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند عربی

 

 

نکات:

حدوداً ۲ ساعت زمان لازم داریم تا غذا کاملاً جا بیفتد.

چند دقیقه قبل از سرو، نعناع، ترخون یا ریحان خشک را درون یک ماهیتابه با روغن تفت داده و به غذا اضافه می‌کنیم.

برای تزیین غذا هم می‌توانید از سبزیجات، گردو، پیازداغ و سیرداغ استفاده کنید.

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 216 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز