امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه صفیحه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده................. ۵۰۰ گرم
پیاز (نگینی خرد شده).............. ۱ عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده)............... ۱ عدد
فلفل چیلی کوچک (خرد شده)............. ۱ عدد
جعفری (خرد شده) ...............یک سوم پیمانه
خلال بادام.............. ۲ قاشق سوپ خوری
رب انار............ ۱ قاشق سوپ خوری
پودر دارچین.............. یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز............... یک سوم قاشق چایخوری
پودر زیره ............یک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه................ به میزان لازم
نان پیتا ...........۴ عدد
روغن زیتون .............۲ قاشق سوپ خوری
بیشتر بخوانید:
مرغ بریانی کویتی+طرز تهیه
طرز تهیه صفیحه:
پیاز را درون تابهای ریخته و همراه با ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید...
منبع: ashpazihaye.beynolmelali