Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 19:20

22
تیر
طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند عربی

طرز تهیه صفیحه؛ غذای  تند عربی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه صفیحه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه صفیحه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده................. ۵۰۰ گرم

پیاز (نگینی خرد شده).............. ۱ عدد

گوجه فرنگی (نگینی خرد شده)............... ۱ عدد

فلفل چیلی کوچک (خرد شده)............. ۱ عدد

جعفری (خرد شده) ...............یک سوم پیمانه

خلال بادام.............. ۲ قاشق سوپ خوری

رب انار............ ۱ قاشق سوپ خوری

پودر دارچین.............. یک دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز............... یک سوم قاشق چایخوری

پودر زیره ............یک سوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه................ به میزان لازم

نان پیتا ...........۴ عدد

روغن زیتون .............۲ قاشق سوپ خوری

 

بیشتر بخوانید:

مرغ بریانی کویتی+طرز تهیه


طرز تهیه صفیحه:

پیاز را درون تابه‌ای ریخته و همراه با ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید...

منبع:  ashpazihaye.beynolmelali

برچسب ها: روغن زیتون، غذاهای تند، نان پیتا، آشپزی ملل، غذای عربی، صفیحه، طرز تهیه صفیحه تعداد بازديد: 588 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز