Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 06:37

24
آذر
طرز تهیه فلافل آبادانی تند و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه فلافل آبادانی تند و خوشمزه به روش رستورانی

امروز در این پست قصد داریم تا شما همراهان را به شهر آبادان ببریم و شما را با معروف ترین غذای آبادانی که فلافل نام دارد آشنا کنیم. فلافل یک غذای جنوبی و آبادانی می باشد. فلافل جزو دسته ی غذاهای فست فودی و بسیار هم خوشمزه است.

امروز در این پست قصد داریم تا شما همراهان را به شهر آبادان ببریم و شما را با معروف ترین غذای آبادانی که فلافل نام دارد آشنا کنیم. فلافل یک غذای جنوبی و آبادانی می باشد. فلافل جزو دسته ی غذاهای فست فودی و بسیار هم خوشمزه است. طعم دلمزه ی فلافل باعث شده است تا در تمامی ایران فلافل را به سبک آبادانی ها تهیه کنند. درست است که فلافل در آبادان مزه ای دیگر دارد ولی در این احوالات کرونایی، تصمیم گرفتیم تا برای شما عزیزان طرز تهیه فلافل آبادانی را که دستور آن را از سایت آشپزی حرفه ای پارسی دی آورده ایم تا در منزل بمانید و خودتان بتوانید  فلافل آبادانی تند و خوشمزه به سبک رستورانی تهیه کنید. با ما همراه باشید برای طرز تهیه فلافل آبادانی....

مواد لازم برای تهیه فلال آبادانی

 

نخود آبگوشتی 1 کیلو

پیاز 1 عدد

آرد سوخاری 1 پیاله

آرد نان 1 پیاله

سیر 1 بوته

تخم مرغ 2 عدد


نمک و فلفل هندی به میزان لازم

 

طرز تهیه فلال آبادانی تند

 

 

مرحله اول: نخود آبگوشتی

نخود را بشوئید و به مدت 2 -3 شب زمان دهید تا خوب خیس بخورد. بعد از این مدت نخود را در غذاساز بریزید و خوب پودر کنید.

مرحله دوم: آرد سوخاری

آرد سوخاری را به نخودها اضافه کرده و دوباره پالس بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: آرد نان

آرد نان را می توانید از خمیر لای نان ساندویچی و یا نان لواش خشک شده تهیه کنید و در غذاساز پودر کنید و آماده نگهداری کنید. در غذاهای سرخ کردنی استفاده کنید و طعم جدید را به غذاهایتان بدهید. بنابراین آرد نان را هم به مواد داخل غذاساز اضافه نمائید و پالس بزنید.

مرحله چهارم: ترکیب مواد

باقی مواد را هم به ترتیب به مواد فلافل نیز اضافه کرده تا یک خمیر عالی بدست بیاید.

مرحله پنجم: استراحت فلافل آبادانی

خمیر آماده شده فلافل آبادانی را از غذاساز خارج کرده و تقسیم بندی کنید و یا از قالب فلافل استفاده کنید. وقتی تقسیم بندی و فرم دادن انجام شد، برای از دست ندادن فرم فلافل در هنگام سرخ کردن بهتر است فلافل را به مدت 1 ساعت در فریزر استراحت دهید. همینطور می توانید فلافل را زیاد درست کنید به دلیل زمان طولانی آماده سازی و در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.

مرحله ششم: سرخ کردن فلافل آبادانی

روغن مایع را در یک قابلمه به مقدار زیاد بریزید. زمان دهید تا خوب داغ شود و سپس فلافل های آماده شده را در روغن انداخته و به هر فلافل 3 دقیقه زمان دهید تا خوب سرخ شود و از روغن دربیاورید بر روی توری و یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا کمی روغن اضافه اش گرفته شود و به همراه مخلفات ساندویج فلافل آبادانی را نوش جان فرمائید.

نکات کمک کننده برای خوشمزه تر شدن فلافل آبادانی

 

در تهیه فلافل از فلفل هندی استفاده کنید تا کمی به تندی فلافل های آبادانی برسد.

در تهیه فلافل می توانید از کنجد و یا جعفری نیز استفاده کنید.

می توانید آرد های گفته شده را از دستور حذف کنید.

می توانید فلافل را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.

از ظرف کوچک استفاده کنید که خیلی روغن استفاده نکنید.

می توانید برای پف بهتر در فلافل از بیکینگ پودر استفاده کنید.

می توانید در کنار فلافل از ترشی های تند نیز استفاده کنید.

به دلیل اینکه نخود نفخ زیادی دارد توصیه میشود بعد از نوش جان کردن فلافل حتما چای نعنا و یا چای نبات میل کنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه فلافل، فلافل، ادویه فلافل، رپورتاژ آگهی، فلالفل آبادانی، فلالفل رستورانی تعداد بازديد: 778 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز