مرضيه مرشدي :
مواد لازم
بلغور گندم.................. 80 گرم (يكدوم پيمانه)
گوشت چرخكردهي بره ............. 1 كيلوگرم
پياز رنده كرده.............. 1عدد
نمك و فلفل............ به ميزان لازم
سير له كرده.............. 1 حبه
تخممرغ همزده................ 1 عدد
خرده نان............ 75 گرم (1 پيمانه)
ماست.......... 200 گرم
برگ نعناي ريز خرد كرده...........يكچهارم پيمانه
مواد لازم هوموس
نخود پخته............... 600 گرم
نمك........... 1 قاشق چايخوري
سير له كرده ..............1 حبه
ارده................ يكسوم پيمانه (80 ميليليتر)
آبليمو.............. يكچهارم پيمانه (60 ميليليتر)
آب............... يكسوم پيمانه (80 ميليليتر)
مواد لازم تبوله:
بلغور گندم ريز........... يكچهارم پيمانه (40 گرم)
گوجهفرنگي ريز خرد كرده................ 2 عدد متوسط
جعفري ريز خرد كرده.............. 4 پيمانه
پياز قرمز ريز خرد كرده ..................1عدد كوچك
آبليمو ............3 قاشق چايخوري
روغن زيتون.............3 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
سوپ نخودفرنگی و نعنا
لالی پاپس مرغ و اسفناج
روشتهیه
بلغور را از شب قبل بخيسانيد، در صافي بريزيد و با دست بفشاريد تا آب اضافياش گرفته شود. آنگاه بلغور، گوشت، پياز، نمك، فلفل، سير، تخممرغ و خردهنان را با هم مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تا منسجم و چسبنده شود. سپس آن را 12 قسمت كنيد و هر قسمت را به سيخ چوبي بكشيد. حالا در تابهي مناسبي، قدري روغن بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. سيخهاي كباب را در تابه بگذاريد و گاهي آنها را زير و رو كنيد تا برشته شوند.
اكنون كباب كوبيده را براي پذيرائي در ديس مناسبي بچينيد و با مخلوط ماست و نعنا، هوموس و تبوله ميل كنيد.
روش تهيهي هوموس: نخود، نمك، سير، ارده، آبليمو و آب را در پارچ دستگاه مخلوطكن بريزيد. دستگاه را روشن كنيد تا مخلوط صاف و يكدستي به دست آيد.
روش تهيهي تبوله: بلغور را از شب قبل بخيسانيد، در صافي بريزيد و خوب بفشاريد تا آب اضافياش گرفته شود. حالا بلغور، گوجهفرنگيها، جعفري، پياز، آبليمو و روغن زيتون را در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.