گروه کودک زندگی آنلاین - سرمه جلیلی :
مواد لازم برای 4 نفر
فیلة مرغ خرد کرده................ 200 گرم
روغن زیتون ...............2 قاشق سوپخوری
سیر له کرده............. 3 حبه
اسفناج خرد کرده................ 100 گرم
نمک و فلفل................ به میزان لازم
پنیر گودا (رنده کرده)................. یک دوم پیمانه
خمیر پیتزا................. 1 عدد
سس کچاپ.......... یک دوم پیمانه
چوب بستنی یا سیخ چوبی................به میزان لازم
مخلوط شیر و زعفران.............یکچهارم پیمانه
پنیر موزارلا رندهکرده دالیا.................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
لقمههای مرغ و براکلی
روش تهیه
فیلة مرغ و روغن زیتون را در تابة مناسبی بریزید روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شود. حالا سیر، اسفناج،نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود. آنگاه پنیر گودا را افزوده و مخلوط کنید. اکنون خمیر پیتزا را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و با کاتر گرد به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید. سپس روی یک لایة خمیر سس بمالید و چوب بستنی را رویش قرار دهید و از مایه گوشتی تهیه کرده روی خمیر بریزید، اطراف خمیر را با مخلوط شیر و زعفران آغشته کنید و یک لایه خمیر دیگر را رویش بگذارید و به هم بچسبانید. اکنون روی خمیر را نیز با مایه شیر زعفرانی آغشته کنید و پنیر موزارلا روی آن بریزید و در فرم گرم کرده با دمای180 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا اندکی طلائی رنگ شود.
بیشتربخوانید:
املت در نان پیتا