به گزارش بیتوته، امروز قصد داریم دستور پخت چیلی داگ رژیمی را به شما عزیزان آموزش دهیم. اگر شما هم خواهان یک غذای رژیمی و سالم هستید این چیلی داگ را امتحان کنید، باور کردنی نیست که این چیلی داگ بسیار کم چربی و خوشمزه است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سس هریسا؛ خوش طعم و متفاوت
مواد لازم:
لوبیا قرمز خیسانده شده..........۵۰۰ گرم
سس گوجه کم نمک...........۲۲۰ گرم
شکر...............۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز تند.............۱ قاشق چایخوری
زیره نصف............ قاشق چایخوری
پونه............... نصف قاشق چایخوری
هات داگ بدون چربی............. ۸ عدد
نان باگت............. ۸ عدد
پنیر رنده شده مکزیکی بدون چربی.......... نصف فنجان
پیاز پوست کنده و قطعه شده............ ۱ عدد
بیشتر بخوانید:
سس تند دقوس + طرز تهیه
طرز تهیه سس قارچ
طرز تهیه:
۱. در یک ماهیتابه متوسط لوبیا و سس گوجه، شکر و پودر فلفل و پونه و زیره را مخلوط کرده به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
۲. مقداری روغن را روی ماهیتابه نچسب اسپری کنید و هات داگ را ۵ دقیقه گریل کنید.
۳. برای سرو کردن هات داگها را در داخل نانها قرار دهید و یک قاشق از سس و چند قطعه پیاز و یک قاشق پنیر روی هر یک بریزید.