Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 16:09

22
خرداد
كوكوي سيب‌زميني

كوكوي سيب‌زميني

سيب زميني، پياز، تخم مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه روغن را در تابة نچسبي به قطر 23 سانتيمتر، بريزيد و روي اجاق بگذاريد. سپس ماية فراهم كرده را در تابه بريزيد، درش را بگذاريد و كوكو را با حرارت ملايم، بپزيد.

 اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم براي 4 نفر

سيب زميني پخته و رنده كرده................ 500 گرم

پياز ريز رنده كرده................. 1 عدد متوسط

تخم مرغ............... 4 عدد

نمك و فلفل .................به ميزان لازم

زعفران حلكرده ..............1 قاشق چايخوري

روغن مخصوص سرخ كردن.............. به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو سویا و سیب زمینی؛ یک غذای رژیمی خوشمزه

طرز تهیه کوکو سیب زمینی سوخاری

 

 

 

روش‌تهیه

سيب زميني، پياز، تخم مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه روغن را در تابة نچسبي به قطر 23 سانتيمتر، بريزيد و روي اجاق بگذاريد. سپس ماية فراهم كرده را در تابه بريزيد، درش را بگذاريد و كوكو را با حرارت ملايم، بپزيد. همينكه يك طرف كوكو طلائي رنگ شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگرش نيز برشته شود. اينك كوكو را براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد.

 

خواص  زعفران

زعفران گیاهی با نام علمی Crocus sativus ، از راستـــه مارچوبه‌سانان و تیره‌ی زنبقیان می باشد. به خاطر رنگ زرد و قیمت بالایی که دارد به ادویه طلایی معروف شده است. بیش از ۴ هزار سال است که از زعفران برای خوش بو و خوش طعم کردن غذاها استفاده میشود. امروزه بیش از ۹۰ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کوکو، کوکو سیب زمینی تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز