Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:39

11
خرداد
طرز تهیه سوپ ذرت تابستانی

طرز تهیه سوپ ذرت تابستانی

سوپ یکی از پیش غذاها یا غذاهای سبکی است که می تواند برای یک شام سبک بسیار مناسب باشد. این سوپ ذرت به صورت سرد سرو می شود و یک شام سبک و کم کالری تابستانی است

مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت تابستانی

روغن زیتون خالص : 1 قاشق غذاخوری

پیاز قرمز متوسط خرد شده : 2 عدد

کدوی زرد متوسط خرد شده (در حدود 500 گرم) : 2 عدد

آویش تازه : 3 قاشق چایخوری

عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات کم نمک : یک قوطی  (395 میلی لیتر)

نمک : ¼ قاشق چایخوری

دانه ذرت تازه : 1 پیمانه

آبلیموی تازه : 1 قاشق چایخوری

پنیر فتای خرد شده : ¼ پیمانه


بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه



طرز تهیه سوپ ذرت تابستانی

روغن را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط گرم کرده پیاز را اضافه کرده به مدت 1 دقیقه هم می زنیم.

سپس کدو و 1 قاشق چایخوری از  آویشن را اضافه کرده 3 تا 5 دقیقه حرارت می دهیم گه گاه هم می زنیم تا کدوها نرم شوند.

عصاره مرغ و نمک را اضافه کرده حرارت می دهیم تا به جوش آید به مدت 5 دقیقه تا کدوها نرم شده و کاملا شفاف شوند.

مواد را داخل مخلوط کن ریخته به صورت پوره یکنواخت در می آوریم.(هنگام ریختن مایع داغ داخل مخلوط کن احتیاط کنید).

سوپ را به قابلمه برگردانده و سپس ذرت را اضافه کرده آن را روی حرارت  متوسط بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه  تا به جوش آمده و ذرتها بپزند .

سپس از روی حرارت برداشته آب لیمو را اضافه کنید.

بعد از خنک شدن داخل ظرف سرو ریخته با آویشن و پنیر فتا تزئین کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ جو؛ پیش‌غذای خوشمزه و رژیمی

 طرز تهیه سوپ کرفس

 

 

برچسب ها: سوپ، سوپ ذرت، طرز تهیه تعداد بازديد: 267 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز