Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 03:47

17
دی
طرز تهیه سوپ کرفس

طرز تهیه سوپ کرفس

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ کرفس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش خراسان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت سوپ کرفس آشنا کنیم.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

روغن مایع ..................۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ...............یک عدد، ساطوری‌شده

مغز کرفس ..................۸۰۰ گرم، ساطوری‌شده

سیب‌زمینی .................۲۰۰ گرم، نگینی‌شده

سیر ................۲ حبه، رنده شده (اختیاری)

آب مرغ ..................یک لیتر

خامه صبحانه ...................نصف پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر)

نمک و فلفل قرمز ..................به میزان لازم

 

 

بیشتربخوانید:

 
 

طرز تهیه

۱-روغن را روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز، کرفس و سیب‌زمینی را پنج دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

۲- سیر را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

۳-آب مرغ را بیفزایید، هنگامی که جوش آمد، شعله را کم کنید و سوپ را حداقل ۳۰ دقیقه با در بسته بپزید.

۴-هنگامی که کرفس و سیب‌زمینی کاملا نرم شد، سوپ را پوره کنید. نمک و فلفل آن را اندازه و خامه را اضافه کنید.

۵- سوپ را در کاسه بریزید و با برگ کرفس و انواع سبزیجات تزیین کنید.

نکات
به جای آب مرغ از آب گوشت، قلم یا سبزیجات هم می‌توانید استفاده کنید. به این سوپ می‌توانید مرغ آب پز هم اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود. در این سوپ تا می‌توانید از برگ خوش‌عطر کرفس استفاده کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ نخود؛ یک سوپ خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر

طرز تهیه سوپ زرشک

 

 

برچسب ها: لاغری، سوپ، خواص کرفس، چربی سوزی، سوپ کرفس تعداد بازديد: 370 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز