Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:13

14
اردیبهشت
طرز تهیه مَکش غذای خوشمزه ایلامی

طرز تهیه مَکش غذای خوشمزه ایلامی

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از غذاهای دلچسب و پرطرفدار مردم ایلام را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش غذالند، از نکاتی که می‌توان در مورد مکش بیان کرد، نوع طبخ آن است؛ به گونه‌ای که اگر برای طبخ این غذای دوست‌داشتنی از آب بیشتری استفاده کنیم، برنجی نرم‌تر از مَکش بدست می‌آید که به زلگه مشهور است.

مواد لازم:

برنج: ۲ پیمانه

پیاز متوسط: ۱ عدد

روغن حیوانی: به مقدار لازم

کشمش: ۳-۴ قاشق غذاخوری

زیره: به مقدار لازم

رازیانه: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

 
 

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده یا روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم و به آن کشمش و زیره و رازیانه و نمک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

زردچوبه بیش از حد معمول استفاده می‌شود و پلو زرد رنگ است.

سپس برنج خیس شده و آب را متناسب با برنج به آن اضافه نموده می‌گذاریم تا جوش بیاید وآب آن تمام شود (مانند تهیه برنج کته)

سپس دمکنی را گذاشته حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا دم بکشد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه گوجه پونه ؛ یک غذای ساده مخصوص استان ایلام

 

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 304 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز