یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه استان ایلام گوجه پونه میباشد که از مواد غذایی سادهای تهیه میشود، در ادامه مطلب طرز تهیه گوجه پونه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه گوجه پونه
کره: دو قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی خرد شده: چهار عدد بزرگ
پونه خرد شده: چهار ساقه
پیاز خلالی شده: یک عدد
طرز تهیه گوجه پونه ایلامی
در طرز تهیه گوجه پونه ابتدا مقداری کره داخل تابه بریزید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود و حالا پیازهایی را که از قبل خلالی کرده اید را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا به رنگ طلایی شوند.
در این مرحله از روش تهیه گوجه پونه، حالا گوجهها را به پیاز تفت داده شده اضافه نمایید و هم بزنید تا آب آن کشیده شود و گوجهها سرخ شوند.
حالا پونه و ادویههای دیگر را به گوجه و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و زمانی که غذا عطر پونه را به خود گرفت حرارت را خاموش کنید، این غذای خوشمزه آماده است و میتوانید آن را در کنار سبزیجات و نان سرو کنید، نوش جان.
بیشتر بخوانید:
غذاهای سنتی ایلام ؛ غذاهایی خوشمزه با طعم کوهستان
نکات تکمیلی
* مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذای خوشمزه برای دو نفر میباشد.
* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن تقریبا پانزده دقیقه میباشد.
* زمان پخت و انتظار آن پانزده دقیقه است.
* این غذای ایلامی را میتوانید به عنوان ناهار، شام و پیش غذا سرو کنید.
* میتوانید گوجه پونه را به عنوان افطار نیز میل نمایید.
در این بخش از مطلب سعی داشتیم شما را با این غذای خوشمزه ایلامی آشنا کنیم تا با استفاده از مطلب گفته شده این غذا را تهیه کنید، اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در زمینه غذای ایرانی داشته باشید میتوانید بر روی لینک کلیک نمایید.
منبع: آرگا