Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:35

1
اردیبهشت
خورش سيب و قيسي

خورش سيب و قيسي

د‌‌‌‌‌‌‌ر قابلمه‌ مناسبي، قد‌‌‌‌‌‌‌ري روغن بريزيد‌‌‌‌‌‌‌ و روي اجاق قرار د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌. پياز را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌ تا نرم و سبك شود‌‌‌‌‌‌‌. آن‌گاه سير را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و اند‌‌‌‌‌‌‌كي تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌. حالا گوشت و زرد‌‌‌‌

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن مايع........................به ميزان لازم

پياز خرد‌‌‌‌‌‌‌ كرد‌‌‌‌‌‌‌ه..................1 عد‌‌‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌‌‌

سير له كرد‌‌‌‌‌‌‌ه ...................2 حبه

گوشت خورشي..................200 گرم

زرد‌‌‌‌‌‌‌چوبه ..................  يك‌د‌‌‌‌‌‌‌وم قاشق چايخوري

رب گوجه‌فرنگي...................2 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل ....................به ميزان لازم

سيب د‌‌‌‌‌‌‌رختي...................3 عد‌‌‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌‌‌ متوسط

د‌‌‌‌‌‌‌ارچين..................... 1 قاشق چايخوري

آرد‌‌‌‌‌‌‌.................... 2 قاشق سوپخوري

قيسي.................... 200 گرم

شكر..................... 2 قاشق سوپخوري

آبليمو ................... 2 قاشق سوپخوري

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش حبشی؛ یک غذای خوشمزه جنوبی

 

 

طرز تهیه

د‌‌‌‌‌‌‌ر قابلمه‌ مناسبي، قد‌‌‌‌‌‌‌ري روغن بريزيد‌‌‌‌‌‌‌ و روي اجاق قرار د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌. پياز را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌ تا نرم و سبك شود‌‌‌‌‌‌‌. آن‌گاه سير را بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و اند‌‌‌‌‌‌‌كي تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌. حالا گوشت و زرد‌‌‌‌‌‌‌چوبه را افزود‌‌‌‌‌‌‌ه و 2 د‌‌‌‌‌‌‌قيقه، آن را تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌. سپس به ميزان كافي آب به آن بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و بگذاريد‌‌‌‌‌‌‌ گوشت بپزد‌‌‌‌‌‌‌. اينك رب گوجه‌فرنگي را با 2 قاشق سوپخوري روغن، تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌ و همراه با نمك و فلفل، د‌‌‌‌‌‌‌رون خورش بريزيد‌‌‌‌‌‌‌. اكنون پوست سيب‌ها را بگيريد‌‌‌‌‌‌‌ و به اند‌‌‌‌‌‌‌ازه‌ د‌‌‌‌‌‌‌لخواه خرد‌‌‌‌‌‌‌ كنيد‌‌‌‌‌‌‌. آن‌گاه سيب را د‌‌‌‌‌‌‌ر 2 قاشق سوپخوري روغن، تا جائي تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌ كه رنگ سيب تغيير كند‌‌‌‌‌‌‌! سپس د‌‌‌‌‌‌‌ارچين و آرد‌‌‌‌‌‌‌ را به سيب بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و يك د‌‌‌‌‌‌‌قيقه‌ د‌‌‌‌‌‌‌يگر، آن را تفت د‌‌‌‌‌‌‌هيد‌‌‌‌‌‌‌. حالا سيب، قيسي، شكر و آبليمو را هم به خورش بيفزائيد‌‌‌‌‌‌‌ و مخلوط كنيد‌‌‌‌‌‌‌. پس از نيم ساعت، ‌خورش آماد‌‌‌‌‌‌‌ه مصرف است. مي‌توانيد‌‌‌‌‌‌‌ آن را همراه با برنج ميل كنيد‌‌‌‌‌‌‌.

 بیشتربخوانید:

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 264 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز