تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن مايع........................به ميزان لازم
پياز خرد كرده..................1 عدد
سير له كرده ...................2 حبه
گوشت خورشي..................200 گرم
زردچوبه .................. يكدوم قاشق چايخوري
رب گوجهفرنگي...................2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل ....................به ميزان لازم
سيب درختي...................3 عدد متوسط
دارچين..................... 1 قاشق چايخوري
آرد.................... 2 قاشق سوپخوري
قيسي.................... 200 گرم
شكر..................... 2 قاشق سوپخوري
آبليمو ................... 2 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش حبشی؛ یک غذای خوشمزه جنوبی
طرز تهیه
در قابلمه مناسبي، قدري روغن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا نرم و سبك شود. آنگاه سير را بيفزائيد و اندكي تفت دهيد. حالا گوشت و زردچوبه را افزوده و 2 دقيقه، آن را تفت دهيد. سپس به ميزان كافي آب به آن بيفزائيد و بگذاريد گوشت بپزد. اينك رب گوجهفرنگي را با 2 قاشق سوپخوري روغن، تفت دهيد و همراه با نمك و فلفل، درون خورش بريزيد. اكنون پوست سيبها را بگيريد و به اندازه دلخواه خرد كنيد. آنگاه سيب را در 2 قاشق سوپخوري روغن، تا جائي تفت دهيد كه رنگ سيب تغيير كند! سپس دارچين و آرد را به سيب بيفزائيد و يك دقيقه ديگر، آن را تفت دهيد. حالا سيب، قيسي، شكر و آبليمو را هم به خورش بيفزائيد و مخلوط كنيد. پس از نيم ساعت، خورش آماده مصرف است. ميتوانيد آن را همراه با برنج ميل كنيد.
بیشتربخوانید: