Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:36

23
اسفند
طرز تهیه خورش حبشی؛ یک غذای خوشمزه جنوبی

طرز تهیه خورش حبشی؛ یک غذای خوشمزه جنوبی

در گزارش زیر طرز تهیه خورش حبشی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش سرآشپز پاپیون،  با غذا‌های مجلسی جنوبی‌ها برای مهمانتان سنگ تمام بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش حبشی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

گوشت.................. ۳۰۰ گرم

لپه..............‎ ۱/۲ پیمانه

پیاز داغ.................. ۳ قاشق سوپ خوری

رب انار رقیق.................. ۱/۲ پیمانه

شیره انگور.............. ۳-۴ قاشق سوپ خوری

پودر بادام................... ۱.۵ پیمانه

برگه زردآلو یا قیسی................... ۵-۶ عدد

آلو خورشتی.................. ۵-۶ عدد

کشمش سبز................... ۵۰ گرم

ادویه خورشی.............. به مقدار لازم

نمک و فلفل............... به مقدار لازم

نعنا خشک................ ۲ قاشق سوپ خوری

سیر............... ۲ حبه

کره.............. ۵۰ گرم

زعفران دم کرده................ ۲ قاشق سوپ خوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه

گوشت را خورشی و به اندازه دلخواه برش زده و خوب بشویید. لپه را هم در کاسه‌ای با آب خیس کنید. کره را در تابه یا قابلمه‌ای که می‌خواهید خورش را در آن بپزید، آب کرده و گوشت را همراه با پیازداغ در آن تفت داده و خوب هم بزنید.

لپه را از آب خارج کنید، به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. وقتی که آب‌گوشت گرفته شد ادویه خورشی را به مواد اضافه کرده و کمی با گوشت، پیازداغ و لپه هم بزنید. البته دقت کنید که ادویه خیلی روی حرارت نباشد، چون می‌سوزد، پس باید زود در قابلمه آب بریزید. آنقدر که به اندازه یک بند انگشت آب روی مواد باشد. حالا در قابلمه را بسته، صبر کنید تا گوشت و لپه بپزد. آلو‌ها (برگه آلو، برگه زردآلو یا قیسی) را شسته و حدود یک ربع خیس کنید.

حدود یک ساعت که غذا جوشید، رب انار و شیره انگور را اضافه کنید. کشمش را پاک کرده و به مدت یک ربع خیس کنید. بعد از این مدت بادام پودر شده، آلوها-سیاه و زردآلو- و کشمش را به خورش اضافه کنید. در اینجا می‌توانید نمک، فلفل و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش‌تان مزه‌دار شود.

حالا که همه مواد را در خورش ریختید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را گذاشته، صبر کنید تا خورش جا بیفتد یا به اصطلاح به روغن بیفتد. سیر را به شکل دلخواه ریز یا حلقه‌ای خرد کرده و در روغن سرخ کنید. نعنا را هم در روغن یا کره تفت دهید و برای سرو غذا سیرداغ و پیازداغ را روی آن ریخته و تزئین کنید.


سایر نکات

خورش رو قبل از سرو بچشید. اگر زیاد شیرین مزه بودیک یا دو قاشق سوپ خوری سرکه به آن اضافه کنیدو اگر ترشی آن زیاد بودو خورش را شیرین‌تر دوست داشتیدمقدار شیره انگور را زیاد کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شش‌انداز؛ غذای جذاب گیلانی‌

خوراک مرغ چینی + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه، غذای جنوبی تعداد بازديد: 426 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز