Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 01:48

9
فروردین
طرز تهیه چانا ماسالا

طرز تهیه چانا ماسالا

در گزارش زیر طرز تهیه چانا ماسالا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش بیتوته ، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه چانا ماسالا آشنا کنیم.

چانا ماسالا، یکی از غذا‌های تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذا‌های رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی

 

مواد لازم برای چانا ماسالا:

روغن نباتی................ ۱ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خرد شده................. ۲ عدد

سیر خرد شده............... ۱ حبه

گشنیز آسیاب شده............. ۱ قاشق غذاخوری

زیره آسیاب شده............. ۲ قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای آسیاب شده............... نصف قاشق چایخوری

پودر زردچوبه .............۱ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی خرد شده............... ۶ قاشق غذاخوری

آب.............. ۱ فنجان

خود پخته شده.............. ۲ فنجان

زیره بو داده.............. ۲ قاشق چایخوری

پودر آمچور ................۱ قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا............. ۲ قاشق چایخوری

گرام ماسالا............... ۱ قاشق چایخوری

نمک............... نصف قاشق چایخوری

آب لیموترش................. نصف لیموترش

فلفل تند خرد شده................... ۱ عدد

زنجبیل تازه رنده شده.................. ۲ قاشق چایخوری

 
 

طرز تهیه چانا ماسالا:

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه‌ای شوند، حدود ۳-۵ دقیقه.

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید؛ و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید.

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت ۳۰ ثانیه بدون درب بپزید.

بیشتربخوانید:

چیکن ماسالای هندی+طرز تهیه

 

 

نکاتی برای چانا ماسالا:

• در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید؛ و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

• می‌توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

برچسب ها: پودر پاپریکا، ادویه گرام ماسالا تعداد بازديد: 209 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز