چه موادی لازم داریم؟
تخم گشنیز / ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز خشک شده / ۱ عدد
زنجبیل تازه ریز شده / ۱ قاشق چایخوری
سیر ریز شده / ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون / ۳ قاشق سوپخوری
زیره سبز / ۱ قاشق چایخوری
پیاز متوسط نازک و ریز خرد شده / ۱ عدد
فلفل سبز ریز خرد شده / ۲ عدد
پودر فلفل / یک چهارم قاشق چایخوری
زرد چوبه / یک چهارم قاشق چایخوری
گوجه سایز متوسط ریز خرد شده / ۲ عدد
مرغ خرد شده / 1 کیلو گرم
برگ گشنیز برای تزئین / مقداری
نمک / به اندازه لازم
چطوری درست کنیم؟
ابتدا در یک ظرف کوچک تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را مقداری روی حرارت تفت دهید.
سپس زنجبیل، سیر، تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را به کمک ماشین غذا ساز کاملا له کنید.
روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته، زیره را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد پیاز را اضافه کنید تا در روغن خوب سرخ شود و طلایی رنگ شود.
فلفل سبز را اضافه کنید و همراه با پیاز کمی تفت دهید. سُس تهیه شده را به همراه پودر فلفل و زرد چوبه و نمک به پیاز اضافه کنید.
گوجه های خرد شده را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا گوجه آب بیندازد و مرغ را به همراه 1 پیمانه آب به سُسی که آماده شده اضافه کنید.
در ظرف را گذاشته و شعله را ملایم کرده تا مرغ خوب پخته شود و آب غذا کشیده شود و غذا به روغن بیفتد. به مدت 5 دقیقه مرغها را در روغن غذا سرخ و در ظرف کشیده و با برگهای گشنیز تزئین کنید و گرم میل نمایید.