Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:11

1
آبان
چیکن ماسالای هندی+طرز تهیه

چیکن ماسالای هندی+طرز تهیه

چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.

 چه موادی لازم داریم؟

تخم گشنیز / ۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز خشک شده / ۱ عدد

زنجبیل تازه ریز شده / ۱ قاشق چایخوری

سیر ریز شده / ۲ قاشق چایخوری

روغن زیتون / ۳ قاشق سوپخوری

زیره سبز / ۱ قاشق چایخوری

پیاز متوسط نازک و ریز خرد شده / ۱ عدد

فلفل سبز ریز خرد شده / ۲ عدد

پودر فلفل / یک چهارم قاشق چایخوری

زرد چوبه / یک چهارم قاشق چایخوری

گوجه سایز متوسط ریز خرد شده / ۲ عدد

مرغ خرد شده / 1 کیلو گرم

برگ گشنیز برای تزئین / مقداری

نمک / به اندازه لازم

 

چطوری درست کنیم؟

ابتدا در یک ظرف کوچک تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را مقداری روی حرارت تفت دهید.

سپس زنجبیل، سیر، تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را به کمک ماشین غذا ساز کاملا له کنید.

روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته، زیره را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد پیاز را اضافه کنید تا در روغن خوب سرخ شود و طلایی رنگ شود.

فلفل سبز را اضافه کنید و همراه با پیاز کمی تفت دهید. سُس تهیه شده را به همراه پودر فلفل و زرد چوبه و نمک به پیاز اضافه کنید.

گوجه های خرد شده را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا گوجه آب بیندازد و مرغ را به همراه 1 پیمانه آب به سُسی که آماده شده اضافه کنید.

در ظرف را گذاشته و شعله را ملایم کرده تا مرغ خوب پخته شود و آب غذا کشیده شود و غذا به روغن بیفتد. به مدت 5 دقیقه مرغها را در روغن غذا سرخ و در ظرف کشیده و با برگهای گشنیز تزئین کنید و گرم میل نمایید.

 

برچسب ها: آشپزی، غذاهای بین الملل، غذای هندی، غذاهای تند، چیکن ماسالا، فلفلی تعداد بازديد: 764 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز